Piwa z Mauritiusa
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Browar odwiedziliśmy 8.08.2023. Obecnie mieści się on w nowej hali w zupełnie przeciwnej lokalizacji niż tam gdzie wizytował Bastion, bo na wschodzie miasta przy Strada Traian Vuia 126. Z centrum miasta można tu dojechać trolejbusem lub wysiąść z pociągu na stacji Cluj-Napoca Est i dojść...
-
Channel: Rumunia
-
-
Początek mojej kolekcji puszek z osobiście wypitych piw pojemności 0.33/330ml i 355ml.
Zobaczymy ile się tego uzbiera na koniec roku. Może przekroczę magiczną liczbę "Latarnika" 323? Póki co zapraszam do oglądania kolekcji
http://piwosz441.web-album.org/
W albumach ogólnych...-
Channel: Moje zbieranie
-
-
Będąc w Darmstadt 21.07.2022 zamierzałem przejechać krótką, ślepą linię kolejową do Pfungstadt. Gdy byłem na miejscu naprzeciw dworca (Eberstädter Straße 89) ukazał się moim oczom dość duży browar z widoczną na herbie datą założenia 1831. Było już pod wieczór, baner przy bramie...
-
Channel: Niemcy
-
-
Pub To Dublin otworzony został już w 2007 roku, ale nie było tam jeszcze zainstalowanego browaru. Ten zaczął warzenie w 2011 roku.
Dojazd do tego miejsca jest bardzo łatwy, chociaż dzielnica jest położona na prawym brzegu Dniestru, przez który imponującym mostem przejeżdża linia metra,...3 Photos-
Channel: Ukraina
2021-08-26, 17:19 -
-
Barwa jasnozłota, piwo klarowne.
Piana piękna, wysoka i gęsta, długo się utrzymująca, mocno lepiąca szkło z zaznaczonymi kręgami.
Po wypitych wcześniej przesadnie słodowych piwach 10° i 11° z tego browaru, byliśmy lekko zaniepokojeni zamawiając 12°. A tu miła niespodzianka....
-
Channel: Czechy
2020-08-01, 00:38 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment