Piwa z Mauritiusa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • MLT
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.12
    • 1049

Piwa z Mauritiusa

Mam kilka piw z Mauritiusa, które chętnie wymienię na inne piwa. Zbieram etykiety z wypitych piw. zainteresowanych proszę o propozycje na pw.

Click image for larger version

Name:	Mauri.jpg
Views:	1
Size:	52,9 KB
ID:	2095705
  • tyskikufel
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2003.04
    • 772

Cześć , a kapselki będą do wyciągnięcia , jeśli tak to za co , piwa jakieś mam ale nie egzotyka

Comment

• MLT
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.12
      • 1049

Jakby co to kapselki takie mam. W najbliższym czasie będę na giełdzie w Lublinie.

Comment

• tyskikufel
        • 2003.04
        • 772

Cześć , ja na 99% będę na giełdzie w Lublinie, pewnie mnie znajdzie , jak zapytasz o tyskikufel pozdrawiam Marek

Comment

• tyskikufel
          • 2003.04
          • 772

I jak kapselki jeszcze są , mnie dopadła choroba -kontuzja kolana , dalej jestem chętny

Comment

• MLT
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.12
            • 1049

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyskikufel
            I jak kapselki jeszcze są , mnie dopadła choroba -kontuzja kolana , dalej jestem chętny
            Jeszcze są. Następna giełda na którą się wybieram to dopiero Warszawa.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
              Rumunia, Cluj Napoca, Strada Traian Vuia 126, Hophead Brewing [bez wyszynku]
              dadek
              Browar odwiedziliśmy 8.08.2023. Obecnie mieści się on w nowej hali w zupełnie przeciwnej lokalizacji niż tam gdzie wizytował Bastion, bo na wschodzie miasta przy Strada Traian Vuia 126. Z centrum miasta można tu dojechać trolejbusem lub wysiąść z pociągu na stacji Cluj-Napoca Est i dojść...
              2023-10-22, 20:47
            • Micho441
              Moja kolekcja puszek 330/355ml z wypitych piw
              Micho441
              Początek mojej kolekcji puszek z osobiście wypitych piw pojemności 0.33/330ml i 355ml.
              Zobaczymy ile się tego uzbiera na koniec roku. Może przekroczę magiczną liczbę "Latarnika" 323? Póki co zapraszam do oglądania kolekcji
              http://piwosz441.web-album.org/
              W albumach ogólnych...
              2017-04-18, 17:06
            • dadek
              Pfungstadt, Mühlstraße 1, Pfungstädter Brauereigasthof
              dadek
              Będąc w Darmstadt 21.07.2022 zamierzałem przejechać krótką, ślepą linię kolejową do Pfungstadt. Gdy byłem na miejscu naprzeciw dworca (Eberstädter Straße 89) ukazał się moim oczom dość duży browar z widoczną na herbie datą założenia 1831. Było już pod wieczór, baner przy bramie...
              2022-10-19, 23:41
            • bastion
              Ukraina, Kijów, Raisy Okipnoi 4, Pub To Dublin.
              bastion
              Pub To Dublin otworzony został już w 2007 roku, ale nie było tam jeszcze zainstalowanego browaru. Ten zaczął warzenie w 2011 roku.
              Dojazd do tego miejsca jest bardzo łatwy, chociaż dzielnica jest położona na prawym brzegu Dniestru, przez który imponującym mostem przejeżdża linia metra,...
              2021-08-26, 17:19
            • dadek
              Solnice České Budějovice, Solnice 12°
              dadek
              Barwa jasnozłota, piwo klarowne.
              Piana piękna, wysoka i gęsta, długo się utrzymująca, mocno lepiąca szkło z zaznaczonymi kręgami.
              Po wypitych wcześniej przesadnie słodowych piwach 10° i 11° z tego browaru, byliśmy lekko zaniepokojeni zamawiając 12°. A tu miła niespodzianka....
              2020-08-01, 00:38
            • Loading...
            • Koniec listy.
            Przetwarzanie...