Panowie, trochę wyrozumiałości. Dajcie sobie spokój.
Kapsle - oddam za darmo
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedziPrzecież to zapewne dwunastoletni chłopiec. Mam rację, Pawlosek12? Napisz do mnie na priv to Ci wyślę z kilo kapsli. Każdy inny. W większości ze świata. I nie przejmuj się żadnymi kosztami.
On raczej jednak kapsli nie zbiera.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Dzięki beerek62 za link do profilu na fb do pawloska12, już wiem który to chłopak, bardzo młody kolekcjoner kapsli, zalicza wszystkie warszawskie giełdy, z racji na wiek jest zawsze z ojcem, u mnie ma zawsze jakieś kapsle za free, i tak będzie tym razem, szanuję ludzi z pasją, też kiedyś miałem naście lat i byłem kolekcjonerem. Paweł, widzimy się na giełdzie warszawskiej 20 stycznia, przygotuję Ci zestaw kapsli.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Otwieram otwieraczem/korkociagiem z Ikei. Taki mi doradzał zbieracz. Delikatnie coś tam widać, ale niewiele. Chcesz, popytaj tych co już wzięli ode mnie. A zdjęć nie robię, bo mi się nie chce. A skoro oddaje za free, uważam że mam do tego prawo :-)
Comment
-
Comment