Cześć
Jakiś czas temu wpadło mi ponad 1000 polskich kapsli.
Część trafiła do kolekcji a reszta jest na wymianę lub sprzedaż.
Interesują mnie polskie kapsle z moich braków - (Moje braki są uzupełnione w katalogu - moje duble w katalogu są nieaktualne - proszę się nimi nie sugerować) - mój nick tak jak tutaj: skalcik11
Poszukuję również serii z całego Świata: piwne, niepiwne, wybrane promocyjne. NIE interesują mnie serie kolekcjonerskie czy serie robione przez kolekcjonerów.
Moje serie można zobaczyć tutaj: http://kapselmania.com/seria-000
Znajduje się tam również lista moich braków.
Poszukuję również kapsli piwnych z Timor Wschodni i Sudan aby skompletować kolekcję: 1 kraj - 1 kapsel.
Na stronie znajdują sie rownież kapsle zagraniczne na wymianę lub na sprzedaż
Część polskich kapsli ma opisane numery katalogowe, o pozostałe proszę śmiało pytać jednak proszę mieć na uwadze że w dziale kapsle za 5-10zl nie ma rzadkich kapsli
Pytania i oferty proszę kierować na e-mail: skalcik.kapsle@gmail.com
Jakiś czas temu wpadło mi ponad 1000 polskich kapsli.
Część trafiła do kolekcji a reszta jest na wymianę lub sprzedaż.
Interesują mnie polskie kapsle z moich braków - (Moje braki są uzupełnione w katalogu - moje duble w katalogu są nieaktualne - proszę się nimi nie sugerować) - mój nick tak jak tutaj: skalcik11
Poszukuję również serii z całego Świata: piwne, niepiwne, wybrane promocyjne. NIE interesują mnie serie kolekcjonerskie czy serie robione przez kolekcjonerów.
Moje serie można zobaczyć tutaj: http://kapselmania.com/seria-000
Znajduje się tam również lista moich braków.
Poszukuję również kapsli piwnych z Timor Wschodni i Sudan aby skompletować kolekcję: 1 kraj - 1 kapsel.
Na stronie znajdują sie rownież kapsle zagraniczne na wymianę lub na sprzedaż
Część polskich kapsli ma opisane numery katalogowe, o pozostałe proszę śmiało pytać jednak proszę mieć na uwadze że w dziale kapsle za 5-10zl nie ma rzadkich kapsli
Pytania i oferty proszę kierować na e-mail: skalcik.kapsle@gmail.com
Comment