etykiety Kowala wymiana za panny z blachy ;)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Stolp
    Porucznik Browarny Tester
    🍼🍼
    • 2002.06
    • 493

etykiety Kowala wymiana za panny z blachy ;)

Mam dużo dubletów w tym okolicznościowe z Kowala. Wymienię za kapsle, marki, które zbieram oraz nowości i nie tylko z Lecha oraz promocje i konkursy PL. Mam też sporo zagranicy i trochę Polski na wymianę. Interesują mnie tylko dziewice.
    Zbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
    Szukam
    e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
    https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa

Related Topics

Collapse

• abelincoln
    Toruń, Panny Marii 13, Deer Bear Toruń
    abelincoln
    Bodajże druga miejscówka firmowana przez Deer Bear na toruńskiej starówce. I podobnie jak w specjalizującej się w Ramenie Bazie - średnio mi się tam podobało. Byłem w piątkowy wieczór, aż tak pełno nie było, najwyraźniej nie tylko dla mnie takie ciemno-sterylne wnętrze jest niezbyt...
    2023-05-03, 18:56
  • Grygajestem
    Wymiana kapsli
    Grygajestem
    Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
    2022-07-13, 13:59
  • emeryt1576
    wymiana
    emeryt1576
    Witam,czy ktoś chce wymienić podstawki pod piwo na etykiety stare PRL i nowsze lub na inne podstawki?proszę pisać podeślę zdjęcia na maila.
    2021-09-16, 21:19
  • HaJni
    Problem z wymianą
    HaJni
    Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
    2020-10-14, 17:40
  • kantoweczka
    Wymiana
    kantoweczka
    Witam posiadam trochę etykiet które chętnie wymienię na etykiety Browarów
    BROWARNIA BASTION
    BROWARNIA MUCZNE
    DOLINA BOBRU
    GRODZKI PRZEMYŚL
    STARA SZKOŁA
    KOCIEWSKI
    DWOREK NAD STAWEM
    również takie szkło które zamienie na polskie szkło...
    2020-03-12, 22:36
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...