Szukam nowych nie klejonych etykiet seria królewskie 18 wzorów z dzielnicami Warszawy .W zamian seria świąteczna Tyskie z grudnia 2018, Ostatecznie mogą być odklejane ale nie uszkodzone,mogę dać też inne birofilia w zamian ,info na priv
Etykiety Królewskie z dzielnicami Warszawy
Collapse
X
-
Od razu dopisz że szukasz jeszcze podobnej serii na niefiltra Królewskiego bo właśnie pojawiła się w styczniu
Inna sprawa że najprawdopodobniej jest mniejsza ilościowo i zawiera tylko centralne dzielnice Warszawy tzn bez tych peryferyjnych. Na dzień dzisiejszy mam w zbiorze 4 odklejki a słyszałem o siedmiu różnych.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
-
-
Nowe nie klejone. Sprzedawane osobno ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
hmmmm... no skoro tak twierdzisz. Odniosłem wrażenie że pytał o nówki nie klejone SAME ety a nie pełne piwa w sklepie z naklejonymi nań etamiPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyskikufel Wyświetlenie odpowiedziSzukam nowych nie klejonych etykiet seria królewskie 18 wzorów z dzielnicami Warszawy .W zamian seria świąteczna Tyskie z grudnia 2018, Ostatecznie mogą być odklejane ale nie uszkodzone,mogę dać też inne birofilia w zamian ,info na priv
Comment
-
Comment