Mam do sprzedania kilka otwieraczy jak ktoś zainteresowany proszę pisać trochę tego jest więc ceny będę podawał jak ktoś będzie danym wzorem zainteresowany zdjęcie wyśle na priv ze względu na wielkość nie mogę dodać. Otwieracze głównie polska,Holandia, Belgia ale jest też np. Indonezja. Pozdrawiam
Sprzedam otwieracze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Halinkowski Wyświetlenie odpowiedziMam do sprzedania kilka otwieraczy jak ktoś zainteresowany proszę pisać trochę tego jest więc ceny będę podawał jak ktoś będzie danym wzorem zainteresowany zdjęcie wyśle na priv ze względu na wielkość nie mogę dodać. Otwieracze głównie polska,Holandia, Belgia ale jest też np. Indonezja. Pozdrawiam
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziMasz z Bosmana jakieś otwieracze proszę o fotki.
Comment
-
-
A jakieś ze Stella Artois?Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedziA jakieś ze Stella Artois?
jeden niestety tylko a coś innego interesuje Pana? proszę podać emaila wyślę zdjęcie. pozdrawiam
Comment
-
-
otwiercze
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Halinkowski Wyświetlenie odpowiedziMam do sprzedania kilka otwieraczy jak ktoś zainteresowany proszę pisać trochę tego jest więc ceny będę podawał jak ktoś będzie danym wzorem zainteresowany zdjęcie wyśle na priv ze względu na wielkość nie mogę dodać. Otwieracze głównie polska,Holandia, Belgia ale jest też np. Indonezja. Pozdrawiam
Comment
-
Comment