Witam do sprzedania kilka t-shirt z piwa część piłkarski Heineken/ jupiler oraz inne w tym kilka z Azji wyrazie zainteresowania zdjęcie zrobię i wyślę
Koszulki
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Witam, znalazłem ostatnio gdzieś w piwnicy piwko takie jak w temacie. Puszka od razu rzuciła mi się w oczy ponieważ ewidentnie jest ona z edycji limitowanej.
Pytanie do Was. Czy jest ktoś w stanie określić czy takie znalezisko jest czymś wyjątkowym? Z góry dziękuję za pomoc.-
Channel: Identyfikacja
-
-
Mam na zbyciu kilkanaście koszulek browarnianych. Koszulki nieużywane. Cena 10 zł sztuka - browary polskie, 15 zł sztuka browary zagraniczne. koszt wysyłki wg cennika poczty polskiej.
Do kompletu fartuszek kasztelana 5 zł. Kontakt na priv....-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Jak w temacie.
Uzywal ktos tego typu koszulek, poleca ktos czy przeciwnie?
Przykladowe zdjecie:
https://www.skapiec.pl/site/cat/3443/comp/16618937...-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Bischberg leży 5 km na północny zachód od Bambergu (autobusem z dworca DB około 15 min.), a browar w samym centrum miejscowości w starych budynkach przy głównej ulicy. Rodzina Schumann będąca właścicielami, chwali się że piwo warzy się tu już od 1587 roku, a obecnie pracuje tu piąte...
-
Channel: Niemcy
-
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.