Witam nie zbieram kapsli dlatego chętnie wymieniłbym je na etykiety Polskie lub zagraniczne,zainteresowanych proszę o info
Wymienię na etykiety
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
-
-
-
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
-
-
-
-
-
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam na zbyciu sporo birofiliów. Są to:
- podstawki polskie oraz zagraniczne
- stare polskie etykiety (od lat 60. aż do końca XX wieku)
- kraftowe etykiety (w dużej mierze odklejane z butelek i puszek)
Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę wymienić...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2023-03-05, 22:16 -
-
Szukam etykiet z browaru Zaścianki. Zapraszam do wymiany lub sprzedaży. Najchętniej nowe etykiety, ale ładnymi odlepkami również nie pogardzę.
Na wymianę proponuję etykiety: Glogera, Starego Rynku, Waszczuków z Czarnej Białostockiej, Markowego z Hajnówki, Starej Szkoły, Słodowego...-
-
-
Szukam etykiet z browaru Waszczukowe z Czarnej Białostockiej. Zapraszam do wymiany lub sprzedaży. Najchętniej nowe etykiety, ale ładnymi odlepkami również nie pogardzę.
Na wymianę proponuję etykiety: Glogera, Starego Rynku, Waszczuków z Czarnej Białostockiej, Markowego z Hajnówki,...-
-
-
Z perspektywy dołączania do kolekcji nowych etykiet z piw Lech, jak je traktujecie? Na butelkach są teraz jakby dwie etykiety, jedna z napisem Lech, a druga z dużym L. Traktujecie je jako dwie etykiety i liczycie +2 do kolekcji? Czy jedną z nich traktujecie jako kontrę? Jeśli tak to którą?
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Wymienię polskie kapsle na taką samą liczbę polskich etykiet z okresu po 2000 roku. Przygotowałem 3 pakiety po 100 kapsli w każdym.
Mogą być oczywiście odklejki, z tym że jeśli występuje kontretykieta i krawatka, to chciałbym dostać komplet.
Poniżej 3 fotki. Jeśli znajdą...-
2020-01-06, 22:03 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment