Hansa-puszka 5l
Collapse
X
-
Witam. Na jednej z giełd kolekcjonerów na której byłem jeden z wystawców wyceniał takie na 10 zł za puszkę. Będąc na giełdzie samochodowej handlarz starociami wyceniał takie na 6-8 zł.
Czasami pojawiają się w hipermarketach czy marketach piwa w 5 l. puszkach. W 2016 roku kupiłem w Tesco Budweisera za 39,00 zł; w ub. roku widziałem w Lidlu jakiś niemiecki Pils i Pszeniczne w cenie 29,00 zł/puszka.Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ... -
Related Topics
Collapse
-
Tradycyjnie wrzucam informacje o konkursach piw domowych organizowanych w PL i nie tylko
XIII Krakowski KPD –26-28.01.2024
https://www.facebook.com/krakowskikpd- Dry Hopped Imperialny Porter Bałtycki
- Best Bitter
- X-Mas English Porter
- Munich Dunkel
- British
-
Channel: Browarnictwo amatorskie
-
Pierwszy raz w Czeskiej Piviarni od godz. 16:00 ze wszystkich kranów poleją się piwka z browaru Koníček.
1.Koníček - Štědrok 24% Mocne
2. Koníček - Hatatitla 14° IPA
3. Koníček Ryzák 11° Jasne
4. Koníček Grošák 14° Półciemne
5. Koníček Vraník 12° Ciemne
6. Koníček...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-11-26, 16:46 -
-
Słowiańsk to jak na razie najdalej na wschód wysunięte miasto Ukrainy do jakiego dotarliśmy. Leży w okręgu donieckim (choć jak wiadomo sam Donieck obecnie jest zajęty przez separatystów), a związek z Polską ma taki, że jest miastem partnerskim Opoczna znanego z fabryki płytek ceramicznych....
-
Channel: Ukraina
2020-03-26, 04:32 -
-
Pierwsze geotermalne piwa warzone w Europie
„Bez wątpienia największym wynalazkiem ludzkości jest piwo. No, koło też jest ważne, ale nie pasuje do pizzy…”.
Autorem tej błyskotliwej uwagi jest Dave Barr, amerykański dziennikarz i laureat nagrody Pulitzera. Być może...-
Channel: Islandia
2024-11-03, 01:56 -
-
Jak w temacie sprzedam polskie tace browarniane z okresu PRL. Większość tac ma z tyłu nalepiony niewidoczny od przodu haczyk do powieszenia.
Sprzedaję na sztuki. Cena stała za sztukę. Najlepiej na PW.
Leżajsk - 4 różne wzory:
- https://www.browar.biz/kolekcjone...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment