Wyprzedaż szkła u Marusi i Slavoya!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • slavoy
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛
    • 2001.10
    • 5056

Wyprzedaż szkła u Marusi i Slavoya!

W ramach uszczuplania pokrywającej się kurzem zawartości szafek kuchennych, ogłasza się wielką wyprzedaż szkła piwnego!
    Na wydanie jest sporo staroci różnej treści - wszystko od PIĄTAKA!!!
    Licytujta, kupujta i ratujta od wylądowania u Janusza i Grażyny na działeczce do sączenia ciepłej Warki

PS
    Dla prawdziwych twardzieli jest nawet kufel EDI'ego

Dick Laurent is dead.
  • Warzywo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼🍼
    • 2016.08
    • 955

Szkoda, że przez alegro bo na PW bym hurtowo zamówił

Comment

• slavoy
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🥛🥛🥛
      • 2001.10
      • 5056

Wypadłem mocno z rytmu birofilskiego i tak po prawdzie to nie wiem ile ta stłuczka jest warta. Zadowolę się inicjacyjnym piątakiem, ale nie obrażę się jak o niektóre rzeczy nabywcy się tak po kapitalistycznemu policytują
      Kasiora zostanie przekuta na płyty CD, które pozostają jedyną moją aktywną kolekcją, a za darmo ich nie dają
      Dick Laurent is dead.

Comment

• volodos
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2008.09
        • 717

Wielkie dzięki dla Slavoya za dostarczenie szkła na WFDP! Twoje zdrowie

Comment

Related Topics

Collapse

• HaJni
          Przechowywanie szkła
          HaJni
          Zapewne wielu z kolekcjonerów szkła piwnego ma problem, gdzie przechowywać nadwyżkę szkła, duble. U mnie również doszło do tego, że nadwyżkę i podwójne egzemplarze, na prośbę... małżonki jestem zmuszony ewakuować z szaf, regałów. Mogę schować je tylko do piwnicy. I tu...
          2019-08-16, 16:39
        • Goglez
          Szkła z (prawdopodobnie) RFN
          Goglez
          Będę wdzięczny za jakieś informacje na ten temat, wiem tylko tyle, że mój ojciec je dostał kiedyś, nie wiem kiedy, prawdopodobnie od rodziny z RFN, być może w latach 80, on już nie żyje i nic więcej się nie dowiem. Nie wiem czy to coś rzadkiego czy nie, nawet nie mam pewności czy są...
          2023-03-18, 22:35
        • HaJni
          Poszukuję szkła
          HaJni
          Poszukuje szkła z Mołdawi i Kosowa. Po jednej sztuce w stanie bdb. W zamian inne szkło, Polska lub zagranica bądź wafle, też Polska i zagranica. Wiadomość na PW.
          2019-04-03, 12:24
        • Olguniecia55
          Kawałek szkła kryształowego.
          Olguniecia55
          Witam
          Mam kawałek szkła kryształowego w kolorze zielonym. Podejrzewam że jest to fragment kieliszka od wina lub szamopana. Szkło znalezione było w lesie.
          Z którego roku może być owy kryształ?
          Z góry dziękuję za udzieloną informację....
          2018-11-19, 17:29
        • grzeber
          Mołdawia, Ghindești, Str.Fabricii 1, Rockscor
          grzeber
          Dzisiejszy wpis to jeden z dziwniejszych browarów jakie kiedykolwiek odwiedziłem. Nowoczesny i obszerny kompleks browaru, wraz z restauracją, położony jest prowincji niemal na z dala od wszystkiego. Ghindești, liczące ok. 1650 mieszkańców (za Wikipedią), to jedno z najmniejszych miast w kraju....
          2025-01-25, 16:56
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...