Puszki Albania, Kosowo, Grecja wymienię na podstawki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ArtK31
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.04
    • 708

Puszki Albania, Kosowo, Grecja wymienię na podstawki

Puszki ze zdjęcia wymienię na podstawki (Peja to Kosowo, Amstel grecki, reszta Albania).
    Attached Files

Related Topics

Collapse

• Jaro03
    Puszki
    Jaro03
    Witam

Po 8 latach kolekcjonowania puszek piwnych moja " zajawka " do tego niestety robi się coraz mniejsza. Oraz również pojawił się stały problem kolekcjonerów puszek czyli - brak miejsca w domu.
    Aktualnie mam blisko 4500 puszek a trzymanie tego w kartonach to...
    2019-08-07, 17:19
  • Pancernik
    Kosowo, Prizren, Sheshi i Shatervanit, Te Kinezi
    Pancernik
    Knajpka na starówce (?) w Prizrenie, w której można wypić piwa "nieoczywiste".
    Jedno pomieszczenie w budynku, ale większość gości, oczywiście, w ogródku przed lokalem.
    W czasie mojego pobytu mieli w lodówce butelkowe piwa z browaru Pivdżan - IPA, Scottish Amber Ale...
    2024-08-06, 12:34
  • pebejot
    Grecja, Ateny, Lemesou 3, Paragon Brewery
    pebejot
    Sporych rozmiarów browar regionalny z własnym wyszynkiem zlokalizowany z dala od centrum Aten, za to tuż przy stacji metra Agios Dimitrios czerwonej linii 2.
    Jest to otwarty w 2021 roku browar w stylu amerykańskim. Wszystko znajduje się w hangarze dawnej hali przemysłowej.
    Pół powierzchni...
    2024-06-28, 08:00
  • pebejot
    Albania, Tirana, Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit, Kaon Beer
    pebejot
    Stolica Albanii rozwija się w tak dynamicznym tempie, że po ponownym odwiedzeniu Tirany po 16 latach nie mogłem uwierzyć gdzie jestem.
    Gdy byłem tu po raz pierwszy w 2007 roku było to prowincjonalne miasteczko bez ładu i składu z niską zabudową, brudnymi ulicami, obdrapanymi i zaniedbanymi...
    2023-12-27, 00:28
  • Jaaacek
    Wymienię Reycha
    Jaaacek
    Wymienię Reycha na Haberbusza 1909
    szukam butelek Dojlidy lub Białystok wody, apteki/sygnowane cyrylicą
    Oraz szukam Drozdowa...
    2022-02-01, 18:50
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...