Podstawki Pilsner Urquell - wymiana

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Endrju84
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2018.08
    • 5

Podstawki Pilsner Urquell - wymiana

Posiadam komplet 10 sztuk podstawek pilsner urquell - nowości. Chętnie się wymienię.

Related Topics

Collapse

• darekd
    Eichbaum, Cronus German Pilsner
    darekd
    Piwo dostępne w Sieci Stokrotka. Puszka była tak oldskulowa, że musiałem to kupić, szczególnie że cena (ok. 2,80 PLN) zachęcała do podjęcia tego ryzyka.
    Jest to piwo kierowane do litewskiej firmy Maxima (która jest właścicielem Stokrotki). Na puszce jest skład (woda, słód, chmiel)...
    2025-01-04, 02:50
  • SupeR_PiwosZ
    Kamionka, (Czarnków) Pilsner Premium
    SupeR_PiwosZ
    Piwo Pilsner Premium (Kamionka, Browar Czarnków)

Piwo jasne, pasteryzowane.

Ekstrakt: brak informacji.
    Alk.: 5,6% obj.

Aromat - mocno słodowy typowy dla słodu pilzneńskiego. Brak jakiegokolwiek od chmielu.
    Piana - drobnopęcherzykowa, redukcja średnio...
    2024-12-31, 22:45
  • bastion
    Armenia, Erewań, Tamanian 67, T Philosophy.
    bastion
    Tuż pod kaskadami za olbrzymim pomnikiem Tamaniana, od tamtego roku działa browar restauracyjny T Philosophy..
    Najbliższa okolica jest pełna turystów, więc działalność restauracji jest ukierunkowana wybitnie pod nich oraz generalnie dla osób z grubym portfelem.

Sam lokal...
    2025-03-25, 22:19
  • HaJni
    Problem z wymianą
    HaJni
    Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
    2020-10-14, 18:40
  • badejza
    podstawki do wymiany na kapsle
    badejza
    Mam takie podstawki na wymianę na kapsle. Skany pokazują awers i rewers podstawek.
    Interesują mnie w zamian kapsle polskie i zagraniczne, piwne i niepiwne.

https://drive.google.com/drive/folde...lZ?usp=sharing

Oferty proszę kierować na...
    2024-02-03, 17:44
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...