Balony na wino 20l i 5l

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • vitia1
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.09
    • 16

Balony na wino 20l i 5l

Robiłem wino, ale jakoś ostatnio nie mam czasu na to.
    Może ktoś z browarników robi też wino lub nalewki (te mniejsze balony idealnie do tego się nadają) i mu się przyda.

Mam 7szt. balonów plastikowych (butle po wodzie mineralnej). Mnie sprawowały się wyśmienicie i przynajmniej nie było strat w szkle Cena 20zł/szt - można negocjować, szczególnie przy zakupie większej ilości.

Szklane 5l - 3szt. 10zł/szt lub 25zł za wszystkie.

Wysyłka wchodzi w grę, choć z tymi szklanymi to nie ręczę za delikatność kuriera.
    Odbiór osobisty oczywiście też możliwy, a nawet preferowany. Lokalizacja Siewierz.

Related Topics

Collapse

• bastion
    Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
    bastion
    Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
    Centrum...
    2025-02-02, 20:53
  • dadek
    Niemcy, Nürnberg (Norymberga), Hallplatz 2, Mautkeller
    dadek
    Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
    2025-01-29, 03:15
  • grzeber
    Mołdawia, Kiszyniów, Str. Petru Rareș 35, Berăria Rareș 35
    grzeber
    Jeśli ktoś chce odpocząć od kraftowo-nowofalowej atmosfery, a jednocześnie wypić dobre piwo to jest miejsce dla niego. Około 15 minut pieszo od łuku tryumfalnego, na uboczu turystycznych szlaków mieści się lokalna piwiarnia z dobrym wyborem mołdawskich piw.

Z zewnątrz dosyć...
    2024-12-23, 19:13
  • Ahumba
    2025.05.16-17 - Gdańsk, Festiwal Hevelka
    Ahumba
    Festiwal Alkoholi HEVELKA - piwa rzemieślnicze, kraftowe destylaty, cydry i miody pitne, wino, foodtrucki oraz liczne atrakcje, takie jak koncerty muzyki klasycznej i jazzowej, Strefa Gier Planszowych, prelekcje i degustacje.
    Start
    2025-05-16
    Koniec
    2025-05-17
    Adres
    Gdańsk, Pokoleń Lechii Gdańsk 1
    2024-11-03, 18:06
  • Ahumba
    2025.01.18-19 - Warszawa, Festiwal Piwa, Wina i Trunków Rzemiślniczych
    Ahumba
    Kolejna odsłona tego festiwalu w warszawskim Pałacu Kultury. Chmiel, jabłka i winogrona to temat przewodni podczas tych dni!
    Wystawcy z pasją opowiedzą o tradycyjnych metodach warzenia kraftowego piwa, polecą Wam idealne wino do kolacji oraz na prezent oraz.. ugaszą Wasze pragnienie
    Start
    2025-01-18
    Koniec
    2025-01-19
    Adres
    Warszawa Pałac Kultury i Nauki
    2024-10-28, 22:24
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...