Poszukuję kasetonów krajowych browarów jak Żywiec Tychy i t p .
Beczkowe Kasetony piwne
Collapse
X
-
O ile kaseton to dla mnie sprawa czytelna to co to jest kaseton beczkowy ?
Kaseton z reklamą browaru w kształcie wieka beczki ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku -
Comment
-
Przykro mi, ale na razie nie.Comment
Related Topics
Collapse
-
Browar restauracyjny działający od 2000 roku na zachodnim skraju pięknej starówki, w uliczce 50 m od Neckaru, a z drugiej strony w cieniu górującego nad nią ogromnego heidelbergskiego zamku.
Z wąskiej, brukowanej uliczki wchodzimy przez otwartą pięknie zdobioną stalową bramę pomiędzy...-
Channel: Niemcy
2022-11-23, 01:54 -
-
-
Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
-
Channel: Niemcy
2025-02-12, 02:28 -
-
Dość świeży browar restauracyjny w centrum Sztokholmu, blisko dworca kolejowego i historycznej starówki.
Minibrowar mieści się w zabytkowej kamienicy hojnie zdobionej sztukaterią.
Przy wejściu wita kaseton z ciekawym logotypem browaru, przedstawiającym jegomościa raptownie opóźniającego...-
Channel: Szwecja
-
-
Alkohol 5%, IBU 20.
Spotkałem beczkowe i puszkowe.
Piana znikoma i nietrwała, z barwą jest mały problem - beczkowe jest herbaciane z miedzianym odcieniem, a puszkowe jaśniejsze, bo ciemno-złociste. Na zdjęciach tej różnicy tak nie widać, ze względu na różnice w oświetleniu....-
Channel: Kostaryka
2020-04-20, 12:14 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment