Pozbędę się podstawek z lat 90-00

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Mersault
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2019.03
    • 1

Pozbędę się podstawek z lat 90-00

Dzień dobry, jak w temacie, na oko 100 sztuk, daję zdjęcie https://zapodaj.net/cc290500a3ca0.jpg.html tych ładniejszych wizualnie nie wiem czy jest sens wszystko rozkładać, bo najnowsze mają ok. 15 lat - kolega kiedyś zbierał, a kiedy mu się znudziło oddał mi i tak przeleżały w kartonie, teraz przygotowując się do pierwszego warzenia zauważyłem, że są ludzie których to interesuje i przypomniało mi się o tej skromnej kolekcji.. także zapraszam do kontaktu
  • genea
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.02
    • 1515

Cześć. Wysłałem Ci wiadomość
    Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
    Bractwo Piwne

Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
    Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...

Comment

Related Topics

Collapse

• PK44
      Oddam resztki kolekcji mojego ojca
      PK44
      Dzień dobry,

Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
      Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.

Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...
      2024-01-20, 14:24
    • Wawo
      Kolekcja puszek. Polskie i zagraniczne, tylko piwne.
      Wawo
      Witam, zbieram puszki od kilkudziesięciu lat. Tylko piwne. Posiadam w swojej kolekcji ponad 4000 różnych puszek (nie zbieram puszek gdzie różnica jest np w nazwie browaru itd). Puszki Polskie i zagraniczne. Skatalogowanych mam 4098 puszek ale koło 200 sztuk jeszcze czeka na wrzucenie do katalogu...
      2020-10-29, 16:20
    • pebejot
      Kolumbia, Bogota, Carrera 5 #12c, Cervecería Lateral
      pebejot
      Browar rzemieślniczy założony w 2017 roku z dwoma firmowymi lokalami w stolicy Kolumbii.
      Jeden znajduje się 7,3 km od centrum, drugi w sercu miasta, przy Carrera 5, niedaleko słynnego muzeum złota.
      Znakiem rozpoznawczym Lateral jest charakterystyczny logotyp browaru z przekreśloną...
      2020-03-09, 12:52
    • skowi92
      Pozbędę się ok. 400 puszek po piwie
      skowi92
      Witam!
      Pozbędę się ok. 400 puszek po piwie, z czego 90% to polskie, a reszta zagraniczne. Puszki są w dobrym stanie.

Chcę się ich pozbyć z tego względu, że po przeprowadzce zabrakło miejsca w nowym pokoju, żeby je wszystkie ładnie rozłożyć.

Wszystkie...
      2009-07-29, 12:37
    • becik
      Ölgerðin Egill Skallagrímsson [Borg], Surtur Nr. 8.7
      becik
      alk. 15%
      leżakowany w beczkach whisky Isley

kolor - czarny
      piana - brązowa, gęsta, zwarta, utrzymuje się dłuższy czas, po jakimś czasie zaczyna sie pomału rozkładać
      zapach - lekka paloność oraz słodkawo alkoholowy zapach
      smak - pełne, gęste i...
      2018-03-08, 21:42
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...