Poszukuje szkła z Mołdawi i Kosowa. Po jednej sztuce w stanie bdb. W zamian inne szkło, Polska lub zagranica bądź wafle, też Polska i zagranica. Wiadomość na PW.
Poszukuję szkła
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Witam, ciężko znaleźć w internecie szkło Teku 2.0 lub 3.0 i zapytam tutaj czy ktoś ma takowe na sprzedaż? Oczywiście interesuje mnie nieużywane lub stan idealny. Interesują mnie 4 sztuki. Kontakt jedruuus@gmail.com lub pw.
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...-
-
-
Witam.
Poszukuję następujących szkiełek:
- Warka - stadion Wrocław,
- Olbracht rzemieślniczy - Śmietanka,
- Widawa -Orka,
- Olimp - Hades,
- Kraftwerk - Bebok,
- Książęce - Golden Ale,
- Tyskie - President, Nasze w Piwnej Europie,...-
-
-
Weekendowa premiera z browaru Amber odbyła się na wodach międzynarodowych Bałtyku gdzieś pomiędzy Polską a Szwecją.
Doppelbock - koźlak dubeltowy z 18,1 blg. 7 % alc. Niecodzienny składnik to owoce brusznicy i jarzębu szwedzkiego.
Zeszłoroczna czeremcha była bardziej...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Zapewne wielu z kolekcjonerów szkła piwnego ma problem, gdzie przechowywać nadwyżkę szkła, duble. U mnie również doszło do tego, że nadwyżkę i podwójne egzemplarze, na prośbę...
małżonki jestem zmuszony ewakuować z szaf, regałów. Mogę schować je tylko do piwnicy. I tu...
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment