Witam, ciężko znaleźć w internecie szkło Teku 2.0 lub 3.0 i zapytam tutaj czy ktoś ma takowe na sprzedaż? Oczywiście interesuje mnie nieużywane lub stan idealny. Interesują mnie 4 sztuki. Kontakt jedruuus@gmail.com lub pw.
Poszukuję szkła Teku
Collapse
X
-
Witam, ciężko znaleźć w internecie szkło Teku 2.0 lub 3.0 i zapytam tutaj czy ktoś ma takowe na sprzedaż? Oczywiście interesuje mnie nieużywane lub stan idealny. Interesują mnie 4 sztuki. Kontakt jedruuus@gmail.com lub pw.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Related Topics
Collapse
-
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Zapewne wielu z kolekcjonerów szkła piwnego ma problem, gdzie przechowywać nadwyżkę szkła, duble. U mnie również doszło do tego, że nadwyżkę i podwójne egzemplarze, na prośbę...
małżonki jestem zmuszony ewakuować z szaf, regałów. Mogę schować je tylko do piwnicy. I tu...
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Będę wdzięczny za jakieś informacje na ten temat, wiem tylko tyle, że mój ojciec je dostał kiedyś, nie wiem kiedy, prawdopodobnie od rodziny z RFN, być może w latach 80, on już nie żyje i nic więcej się nie dowiem. Nie wiem czy to coś rzadkiego czy nie, nawet nie mam pewności czy są...2 Photos
-
Channel: Identyfikacja
-
-
Gdy z Markiem Putą z Piwoteki widziałem się na ostatnim jesiennym Warszawskim Festiwalu Piwa zapytałem czy w tygodniu mógłbym wpaść do nowego browaru w Nowym Mieście Lubawskim. Nie było problemu - "zadzwoń jak będziesz jechał a uprzedzę chłopaków to ci pokażą oba" - powiedział...
-
Channel: Warmińsko-Mazurskie
-
-
Witam.
Poszukuję szkła podobnego jak na zdjęciu. Czy ktoś orientuje się gdzie można tanio podobne kupić? może ktoś posiada na sprzedaż? Najlepiej o pojemności 0,33....-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment