Witam , jak ktoś ma zbędne podkładki , wafle to chętnie przygarnę , interesują mnie zarówno zagraniczne jak i polskie
Podkładki
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Obok przyjemnej plaży miejskiej nad jez.Roś mieści się hotel z restauracją w której za raczej wysokie (no średnio-wysokie) ceny zjemy posiłki i wypijemy piwa z Kormorana (butelka) i co rzadsze piwa z Mazurskiego (też butelka za 15 zł). Okoliczności przyrody są
-
Channel: Warmińsko-Mazurskie
2020-09-01, 21:41 -
-
Pub mieści się w podziemiach, na samym Rynku. Czynny od popołudnia do późnej nocy. Wystrój jest mieszanką dzisiejszej nowoczesności i trochę lat 90. Dało się posiedzieć. Jedyny który leje coś sensownego z beczki w Piszu a jest to żywiecki porter oraz kilka innych piw z Żywca (IPA, Białe).
-
Channel: Warmińsko-Mazurskie
2020-09-01, 21:33 -
-
Posiadam sporą ilość podkładek jak myślę z lat 90-tych. Polskie i zagraniczne. Chętnie sprzedam lub wymienię na kapsle. Zainteresowanych proszę o kontakt hubn@poczta.onet.pl. Zainteresowanym wyślę zdjęcia.
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2020-01-31, 17:04 -
-
Może ktoś wypatrzy coś dla siebie. Tych skrajnych mam sporo, środkowe po kilkanaście sztuk. W Gdyni mogę dowieźć, może ktoś weźmie więcej i też porozdaje dalej, to byłaby najlepsza opcja. Jeśli chodzi o koszty,to tylko koszt znaczka, koperty załatwię. Nie mogę sponsorować wysyłki,...
-
-
-
kupię przygarnę skrzynki "z 6" i śrutownik ręczny Gdańsk
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment