500 etykiet z lat 55-66 sprzedam stan dobry lub zamienię na co innego
Etykiety do PN-66
Collapse
X
-
A konkretniej? Za ile lub ewentualnie na co?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Zainteresowany pewnie i jestem ale trzy stówki to jednak jest trochę kasy, a mam jeszcze inne potrzeby. Więc na razie dziękuję.
Ale pisałeś że...lub zamienię na co innego . Co to by mogło być to co innego?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
etykiety
pisałem Tobie że co do kwoty możemy się dogadać.Cena zawsze może ulec zmianie .
co się tyczy wymiany to za coś starego z Rybnika lub Raciborza
co by dochodzilo mi do zbioru.
A swoją drogą to ile dajesz jak kupujesz stare etykiety ,
skoro nowe na gieldach handlarze sprzedają za 0.30 do 0.50 zł.
za sztukę a to są etykiety od PN-55 do PN-66 w tym rozlewnie.PIWO RYBNICKIE KRZEPI I WZMACNIA
Comment
-
-
Na prawdę bardzo żałuję, ale teraz nie mam kasy więc nie mamy możliwości się dogadać co ceny. Może kiedy indziej. Co do wymiany to jestem raczej początkujący więc nie za bardzo mam czym się wymieniać – z Rybnika większość moich zasobów to nowości, a Raciborza nie posiadam wcale. Szkoda, bo rejonem Górnego Śląska jestem zainteresowany najbardziej.
A dalej, to może piszmy na PW. OK?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Re: Nie drażnić ART-a
celt_birofil napisal/a
Zaraz tu wpadnie ART i powie krótko - Panowie, na PW proszę
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A my już walczymy na PW. Szkoda bo by przybyło sporo wypitych piwBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
E, to warto jeszcze poczekać. Ceny idą w dół.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
jdudu napisal/a
Adam polecam Tobie te etykiety bo warto !!!!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment