Szukam orginalnego kufla lub szklanki Velkopopovicky kozel.
Kufelki, szklaneczki
Collapse
X
-
Mogę ci zaoferować kufel 0,4 z podobizną Szwejka z warszawskiej piwiarni Piwna kompania, całkiem fajny kufelek, albo szklankę do królewskiego. Mogę jeśli nic ci się nie podoba zapłacić ci. To jak?Piana jak śmietana smak szesnastoletniej dziewczyny! To jest piwko!
Comment
-
-
Kto się wymieni? Za orginalnego kozla szklankę albo kufel daję szklankę okocim 0,5 albo kufel podwale(knajpka) 0,4. Mam jeszcze kaisera szklankę 0,5 i pilsner 0,5. To kto chce się wymienić?Piana jak śmietana smak szesnastoletniej dziewczyny! To jest piwko!
Comment
-
-
e-prezes napisał(a)
a ja szukam dobrego, półlitrowego, szklanego (z grubego szkła) kufelka o niebanalnym kształcie, najlepiej niefirmowego. i nadal szukam!
Comment
-
-
Dudlik napisał(a)
Mogę ci zaoferować kufel 0,4 z podobizną Szwejka z warszawskiej piwiarni Piwna kompania, całkiem fajny kufelek, albo szklankę do królewskiego. Mogę jeśli nic ci się nie podoba zapłacić ci. To jak?
Comment
-
-
Seniorce rodu mogę odstąpić kufelek za buziaka A jeśli StaryKocur też chce taki to nie ma problemu znajdzie się i drugi przy czym od StaregoKocura chciałbym koziołkowy kufelek
Marusiu Pozdrowienia dla Szanownego TatyPiana jak śmietana smak szesnastoletniej dziewczyny! To jest piwko!
Comment
-
-
Dudlik napisał(a)
Seniorce rodu mogę odstąpić kufelek za buziaka
Comment
-
-
no to pocałuj się w...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment