Szukam orginalnego kufla lub szklanki Velkopopovicky kozel.
Kufelki, szklaneczki
Collapse
X
-
Dudlik - mam 2 ładne półlitrowe kufle z Kozela, w tym jeden
ze wskaźnikiem temperatury.
Oczekuję propozycji.
SKPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
-
Mogę ci zaoferować kufel 0,4 z podobizną Szwejka z warszawskiej piwiarni Piwna kompania, całkiem fajny kufelek, albo szklankę do królewskiego. Mogę jeśli nic ci się nie podoba zapłacić ci. To jak?Piana jak śmietana smak szesnastoletniej dziewczyny! To jest piwko!Comment
-
Kto się wymieni? Za orginalnego kozla szklankę albo kufel daję szklankę okocim 0,5 albo kufel podwale(knajpka) 0,4. Mam jeszcze kaisera szklankę 0,5 i pilsner 0,5. To kto chce się wymienić?Piana jak śmietana smak szesnastoletniej dziewczyny! To jest piwko!Comment
-
e-prezes napisał(a)
a ja szukam dobrego, półlitrowego, szklanego (z grubego szkła) kufelka o niebanalnym kształcie, najlepiej niefirmowego. i nadal szukam!Comment
-
Dudlik napisał(a)
Mogę ci zaoferować kufel 0,4 z podobizną Szwejka z warszawskiej piwiarni Piwna kompania, całkiem fajny kufelek, albo szklankę do królewskiego. Mogę jeśli nic ci się nie podoba zapłacić ci. To jak?Comment
-
Seniorce rodu mogę odstąpić kufelek za buziaka A jeśli StaryKocur też chce taki to nie ma problemu znajdzie się i drugi przy czym od StaregoKocura chciałbym koziołkowy kufelek
Marusiu Pozdrowienia dla Szanownego TatyPiana jak śmietana smak szesnastoletniej dziewczyny! To jest piwko!Comment
-
Dudlik napisał(a)
Seniorce rodu mogę odstąpić kufelek za buziakaComment
-
no to pocałuj się w...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Dudlik, idąc za radą Prezeski Marusi biorę "Podwale" za tego kozela.
A co do całusków,to radzę Ci po przyjacielsku, miej się na baczności
i bierz, co dają.
MYK
StaryKocurPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
Comment