Browar Staropolski

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Cypher
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2002.10
    • 18

Browar Staropolski

Witam!!!

Dzisiaj odwiedziłem Browar Staropolski i nawet udało mi sie poznać współwłaściciela browaru (osoba wyrozumiała dla kolekcjonerów - rozmawialiśmy dosyć długo). Ale do rzeczy mam kilka nowości (etykiety), jeśli jest ktoś zainteresowany - proszę o kontakt. Możemy
    się wymienić (wymiana nie tylko etykiet z Br. Staropolskiego).
    Pozdrawiam
    Cypher
  • szostak
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.02
    • 1176

To browar bardzo popularny w Łodzi. Dwie trzecie leżących na ulicach, chodnikach i trawnikach kapsli jest własnie z tego browaru.

Comment

• RAFIFAFI
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2002.11
      • 188

W szufladzie znalazłem tylko jeden firmowy kapsel Browaru Staropolskiego oraz jeden biały z napisem "POLSKIE PIWO" - ten akurat był na Staropolskim Mocnym ale widziałem go również na Bonerze Pilsie. Cypher czy widziałeś coś więcej
      Tylko z butli!

Comment

• Piecia
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2002.02
        • 3312

browar rzeczywiście przychylny kolekcjonerom: dostałem od nich pocztą wafelki
        Ostatnia zmiana dokonana przez Piecia; 2002-11-24, 13:17.
        Koniec i bomba,
        Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

Related Topics

Collapse

• chmielakikrasnystaw
          Chmielaki Krasnostawskie 2019
          chmielakikrasnystaw
          KONSUMENCKI KONKURS PIW
          49. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO CHMIELARZY I PIWOWARÓW „CHMIELAKI KRASNOSTAWSKIE 2019”
          PIWA ZGŁOSZONE

Piwa dolnej fermentacji:
          Kategoria 1 Piwa jasne w stylu Light Beer o zawartości alkoholu do 3,9% obj.
          1. Primator Pumpa – Pivovar...
          2019-08-07, 12:51
        • Alkoneser
          Browary restauracyjne w Polsce
          Alkoneser
          Cześć,
          mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
          2024-08-05, 11:26
        • chmielakikrasnystaw
          2018.08.17-19 Chmielaki Krasnostawskie
          chmielakikrasnystaw
          KONSUMENCKI KONKURS PIW
          48. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO CHMIELARZY I PIWOWARÓW „CHMIELAKI KRASNOSTAWSKIE 2018”
          Piwa zgłoszone do Konkursu

Piwa dolnej fermentacji:
          Kategoria 1 Piwa jasne w stylu Light Beer o zawartości alkoholu do 3,9% obj.
          1. Birell Lager...
          2018-08-09, 12:21
        • dadek
          Gryfice, Nowy Świat 8, Browar Folga
          dadek
          Sierpniową eksplorację nowych browarów Pomorza Zachodniego wypadło mi zakończyć 30.07.2019 w Gryficach. Browar Folga jest częścią dość sporego kompleksu hotelowo-restauracyjnego, powstałego na bazie dawnych magazynów, a oddalonego około 600 m od dworca kolejowego. Piętrowe budynki z czerwonej...
          2019-09-27, 04:46
        • dadek
          Szczecin, Panieńska 12, Browar pod Zamkiem
          dadek
          W Szczecinie piwosz ma co robić i nudzić się nie może. Nachodzić się też specjalnie nie musi bo 4 browary znajdują się w ścisłym centrum miasta w odległości max 600 m od siebie.
          Browar pod Zamkiem w odległości 200 m za sąsiada ma Wyszaka mieszczącego się w piwnicach historycznego...
          2019-09-03, 04:00
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...