Wafelki Braxa-puzzle

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• puhacz
    Strzelce Opolskie, Marka Prawego 30, Merlot
    puhacz
    Osoby mieszkające w pobliży w końcu nie muszą jeździć do Opola albo Gliwic po dobre piwo. Niedawno otwarto sklep, głównie z winem, ale na półkach występuje mocna reprezentacja piw regionalnych i rzemieślniczych. Były tam m.in
    - spory asortyment z Kormorana
    - Racibórz...
    2016-03-22, 18:05
  • kubciu
    Wymienię etykiety na wafelki lub dropcatchery.
    kubciu
    Uzbierało mi się sporo etykiet (nówek) z zagranicznych browarów m.in.:Lubzer,Toering,Andechs,Labatt,Jezek,Interbre w,Kirin,Szalon,Mohren,Kapsreiter,
    Wernesgruner,Athenian itd.
    Z racji,że ja etykiet nie zbieram chętnie wymieniłbym je na wafelki lub bibułki na pokale.
    Szczegółowe...
    2005-06-20, 11:20
  • Celcik
    Koniec wafelków ?
    Celcik
    Podczas niedanej wędrówki po Kromezizu z niepokojem zauważyłem, że w kilku lokalach (o których wkrótce pod pokale podkładają ceramiczne podkładki zamiast wafli. Czy spotkaliście się z podobną sytuacją?
    2013-10-04, 14:34
  • leswodzu
    wafelki
    leswodzu
    Hi~!
    ART za casów starego BROWARU były skany wafelków, nie mogę ich teraz znaleźć.
    ?
    2002-10-29, 11:06
  • grzech
    Trrzy wafelki, Drei Waffelen, Los Tres Wafelkos..
    grzech
    Pozwalam sobie zwrócić się do Szanownych Kolegów z prośbą o pomoc w rozpoznaniu wymienionych w tytule kolektybiliów. W związku z brakiem skanera będę zmuszony opisać je choć trochę:

1. Der Bräu im Tüs - Kwadrat w tonacji żółto-niebiesko-brązowej, obok nazwy, napis Lokalbrauerei,...
    2003-03-03, 13:30
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...