Zbieram podstawki interesują mnie kraje z Afryki czy mi ktoś pomoże?
AFRYKA
Collapse
X
-
o Afrykę raczej trudno, ale zapraszam na giełdy. Najbliższa w Szczecinie, pózniej Warszawa, Kraków, Świebodzice, Biała Podlaska, Tychy, Zywiec itd... Poza tym ze Śląska blisko do braci Czechów.
Jesli masz silną wolę i równie silną kieszeń (Afryka niestety nie jest tania) to z czasem uzbierasz zgrabną kolekcję. Zawsze też możesz poszukać w internecie adresów innyc kolekcjonerów (jest tego sporo) i z nimi próbować się wymieniać. Sposobów jest dużo, ale wymaga to zaangażowania.
życzę powodzenia!(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! -
Dzięki za szybką odpowiedź.Zaangażowania mi nie brakuje,zbieram od roku mam już8500 szt z całego świata specjalizacja idzie w kierunku Afryki,na giełdy jeżdżę od stycznia Austria,Warszawa,Hamm,Tychy,Żywiec,Wilno,Berlin,Cz echy i Słowacja - szukam jeszcze kontaktów u forumowiczów - wszak wszystkich nie znam może gdzieś kogoś widziałem ale dopóki z nim piwa nie wypiję to osoby takiej szybko nie zapamiętam.krzych
Dzień bez piwa to stracony dzień.Comment
-
W takim razie koniecznie na giełdach trzeba się spotkać. Jak będą tematy dotyczące spotkań forumowiczów na giełdach to wpisz się czy będziesz i jak się chcesz umówić. Takie giełdowe spotkania sa bardzo pożyteczne kolekcjonersko i towarzysko
Zatem do zobaczenia na najbliższych giełdach!(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Mogę sprzedać lub wymienić Afrykę (z naciskiem na wymiane za inne Afrykańskie wzory)
Ewentualna sprzedaz to ceny od 6 pln/sztuka wzwyżComment
-
Krzych15 napisał(a)
wszak wszystkich nie znam może gdzieś kogoś widziałem ale dopóki z nim piwa nie wypiję to osoby takiej szybko nie zapamiętam.
No to na co czekamy?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Afryka
Jeśli to aktualne to też by się coś z Afryki znalazło starej i nowej.W razie czego służę obrazkamiComment
Comment