Chętnie kupie kapsle po piwie najlepiej zgraniczne lub polskie z lat 70-80-90.Z zagranicy intermesują mnie:Calsberg,Young,Becks,Bavaria.Proszę o odpowiedzi.
Zerknij na moja stronkę www.republika.pl/e_caps . Niestety mam tam tylko polskie ,
zagranicę moge przysłac na skanach.
Jeśli cos Cię interesuje to pisz na priv.
Owszem z polskich kapsli jest około 20 które mnie interesują.Z zagranicy to najbardziej jednak interesowały mnie egzotyki te kapsle które są tzw niespotykane.Przepraszam,że nie pisze na PW,ale jestem nowy i nie umiem jeszcze szystkiego obsłużyć.
Zbieram i zagranicę i polskie.
Na razie na stronie mam tylko swoje kapsle na wymiane - polskie i troche polskich z kolekcji .Zamierzam uzupełnić , jak tylko znajdzie sie większa ilość czasu, polskie tak żeby była już cała kolekcja krajowych na stronce.
Nad wprowadzeniem zagranicznych na stronę cały czas dumam, ale razcej nie bedzie ich.
Ja na swojej stronce, jak jeszcze zbiór był aktualny też miałem problem z azgranicą. Teraz niedługo ruszy stronka z kapslami oddzielna. Ale też potrzebuję na to czasu. Może przez święta ) POZDRAWIAM
Mam takie podstawki na wymianę na kapsle. Skany pokazują awers i rewers podstawek.
Interesują mnie w zamian kapsle polskie i zagraniczne, piwne i niepiwne.
Witam. Kupię kapsle niebutelkowane w ilościach po 5-10 sztuk z jednego wzoru. Nie muszą to być jakieś wyszukane wzory - choć zubry i tyskie raczej nie wchodzą w grę. jeśli ktoś posiada takowe - a nie chce mu się wystawiać na aukcjach to zapraszam z fotkami. dodam jeszcze że mile widziane...
Comment