Wymienię (za inne polskie lub m.in.kraje WNP) lub kupię (choć lepiej to pierwsze) starsze puszki z Warki . Powiedzmy z przed conajmniej 3 lat. Uznaję wszelkie drobne różnice , detale opisów. Szczególnie interesują mnie wzory wareckie z rozlewni Hortaqua Kacice (chyba też puszkowali Radom na krótko przed zamknięciem browaru , ale nie jestem pewien) . Ewentualny Radom też bardzo by mnie interesował. Może ktoś ma anglojęzyczną puszkę na Stronga ? (eksport do USA). Proszę o info na prv bo nie wiem kiedy zajrzę znów do tej rubryki.Aktualnie mam 11 wareckich konserw (1 Kosher z Hortaquy , 8 Strongów i 2 Jasne Pełne)
Szukam starszych puszek z Warki
Collapse
X
-
Szukam starszych puszek z Warki
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuTagi: brak -
jak pojawiły się konserwy, rozcinalem je i wiesza na scianie jak polakat. Niestety,moja polowica kazaBa to zdjac. Eksponaty te sa obecnie w mojej piwnicy, zejde i sprawdze co tam jest. Jak trafie na warke to Ci ja dam.
cos u mnie siadlo z polskimi literami , sorry ..Comment
-
Dzięki za zainteresowanie , ale interesowały by mnie calaki. Z pociętych mógłbym zrobić zbroję ale to bardzo czasochłonne.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
Comment