Tym lepiej dla Ciechanowa a gorzej dla Coopera.
Etykiety świąteczne.
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A tu Łomża Napój GwiazdoraBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
sopista napisał(a)
Legnica.
Wiem że Legnica.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Kurde. Jestem nieprzytomny czy co?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
A tu Łomża Napój GwiazdoraBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Wklejasz Adaś stare etykiety, a ja bym chętnie się dowiedział o tegorocznych świątecznych etykietach z Twojego regionuCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
darek99 napisał(a)
Wklejasz Adaś stare etykiety, a ja bym chętnie się dowiedział o tegorocznych świątecznych etykietach z Twojego regionuBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Comment
-
-
Zbliżają się święta dlatego przypominam temat etykiet świątecznych. Jeśli ktoś natknie się na polskie etykiety z motywem świątecznym – Mikołaj, bombki itp. to proszę o informacje w tym temacie, z góry dziękuję.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
Comment