Jakby ktos mial pelne zagraniczne butelki to chetnie odkupie
Zbieram PELNE butelki z Zagranicznym Piwem:)
Collapse
X
-
Bardzo Ci gratuluję pomysłu na kolekcję. Jeżeli zapał Ci nie przejdzie i odwiedzisz jakiś ze sklepów typowo piwnych (zobacz: piwo-gdzie) to za parę miesięcy będziesz musiał wybudować dom na swój zbiór
Proponuję ograniczyć się do jakiegoś konkretnego gatunku lub kraju. A tak na marginesie- ja też wolę opróżniać...Comment
-
Zajrzyj na ebay pod poniższy adres:
Jest tego 170 pełnych w większości przeterminowanych flaszek. Cena to niecałe 2 złote za butelkę. Kłopot (i to duży) jest innego rodzaju. Butelki trzeba odebrać samemu z Niemiec aż z okolic szwajcarskiej granicy.Comment
-
Pomysł na zbieranie pełnych butelek ze swiata jest ovzywiście bardzo ciekawy. Znam jednego kolekcjonera z Kostaryki, który takie zbiera tylko że on ogranicza sie tylko do max. 3 róznych piw z danego kraju. Zbieranie WSZYTKICH piw z całego świata jest stąpaniem po cienkim lodzie, kiedys napewno sie załamieGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
becik napisał(a)
Pomysł na zbieranie pełnych butelek ze swiata jest ovzywiście bardzo ciekawy.
osobiście wątpię , czy forumowicze pomogą powiększyć zbiór o NIEOTWARTE butelki . Pustych możesz otrzymać multum .piwoppns@wp.plComment
-
ppns napisał(a)
Hej Satan ,
osobiście wątpię , czy forumowicze pomogą powiększyć zbiór o NIEOTWARTE butelki . Pustych możesz otrzymać multum .
Mam swoje zasady:zbieram tylko te butelki ktore sam wlasnorecznie(wlasnogardlowo) oproznilemSatanComment
-
Satan napisał(a)
Wiem ale pustych nie zbieram.
Mam swoje zasady:zbieram tylko te butelki ktore sam wlasnorecznie(wlasnogardlowo) oproznilem
No to w końcu zbierasz pełne butelki czy puste które wcześniej opróżniłeś??Comment
-
Satan napisał(a)
Wiem ale pustych nie zbieram.
Mam swoje zasady:zbieram tylko te butelki ktore sam wlasnorecznie(wlasnogardlowo) oproznilemComment
-
Nic się Satan nie przejmuj uwagami kolegów. Jeśli Cię to interesuje zbieraj sobie te, które Ci się podobają - pełne albo puste. Jeśli będziesz to robił to cierpliwie i odpowiednio długo wszystkim przedpiscom pourywa szczęki z zazdrości.Comment
-
Satan napisał(a)
Ale sie czepiacie szczegolow. Mowilem ze zbieram pelne bo myslalem ze jakis mily kolekcjoner odda mi pelne piwkaComment
-
Zbieranie pełnych butelek kojarzy mi się z ćwiczeniem silnej woli - żeby ich nie opróżnić, trzeba się nią wykazać.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Comment