Kapsli nie mam Kudłaty a skromny zbiór podstawek chciałbym trochę powiększyć. Nie jestem koneserem więc częste zabieranie głosu nie jest chyba wskazane ale to miłe z Twojej strony, że mnie zachęcasz.
Pudlarz jeszcze ja ze swojej strony mogę powiedzieć coś takiego Tutaj nie trzeba być koneserem aby zabierać głos. Większość z nas to takie same osoboby jak Ty. Zaczynały od picia piwka, nastepnie chciały się dowiedzieć czegoś wiecej o nim, kolekcjonowały lub zaczęły kolekcjonować, miały ochotę poznać inych ludzi "oszalałych" w tym temacie. Na początku też z pewną nieśmiałością zabierałem głos, w niektórych tematach forum czynię tak do dziś, jedynie je czytam i dzięki temu dużo się dowiedziałem. Jeszcze raz zapraszam do aktywnego udzaiłu w forum, po to jest aby dyskutować na tematy piwne choć nie tylko.
Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
No właśnie najgorsze są początki. Ja też w wielu dyskusjach nie biorę udziału, ale chętnie je czytam ( co w dzisiejszych czasach jest wielkim sukcesem ). Mam troche podstawek jak chcesz to pisz PM.
Pozdrowionka
Comment