Oczekuje wszelkich ofert , mam dużo podstawek egzotycznych i nie tylko .kontakt:coasters.mroz@wp.pl <coasters.mroz@wp.pl>
Chętnie powymieniam sie podstawkami z afryki,azji,amer.pd
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
-
Co w Polsce działaj jakieś mikro browary? Przez mikro browary rozumiem takie powiedzmy z warzelnią 2,5hl-3hl w formule rzemieślniczej (nie chodzi mi o restauracyjne) Działa gdzieś coś takiego z powodzeniem? Na jakim sprzęcie bazują? Po doświadczeniach z piwowarstwem domowym myślę nad takim...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Do Starego Kolina w niespełna dziesięć minut dotarliśmy opóźnionym o dwadzieścia minut pociągiem jadącym z pobliskiego Kolina. Spacer od stacji do browaru zajął nam dosłownie parę minut i na na miejsce dotarliśmy jeszcze po widnemu. Po przekroczeniu bramy dawnego areału Fruty Mochov po...
-
Channel: Czechy
-
-
Special bitter z podserii sentymentalnej "Back in style" czyli powrotów do zapomnianych i niemodnych stylów.
5% alk, East Kent Golding
Miedziane. Ciut siarki na początek, słodowość w nosie, w ustach też sporo goryczki. Słodowość fajna lekko podpalane, miękkie...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
U podnóża małej, ale dumnie brzmiącej z nazwy górki Velký Blaník (638 m) rozpościera się widok na małą mieścinę Louňovice pod Blaníkem. Już w 1350 roku w miasteczku powstał i warzył piwo klasztorny browar, tak więc tradycje piwowarskie mieścina ma zacne.
Nowa...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment