Zestawy starych polskich etykiet

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Żywiec
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.12
    • 1573

Zestawy starych polskich etykiet

Okazja dla początkujących kolekcjonerów etykiet polskich browarów. W cenie 10 zł można nabyć zestaw 100 różnych polskich etykiet piwnych z lat 50/60/70-tych. W cenę wliczone są już koszty przesyłki. W ofercie jest również zestaw wzbogacony o 1 sztukę sprzed 1945 roku. Taki zestaw kosztuje 15 zł. Załączam skan p/ etykiety, która znajdyje się w tym zestawie.
    Zamówienia na moje konto.
    Attached Files
  • celt_birofil
    † 2017 Piwosz w Raju
    • 2001.09
    • 4470

Drogi Browarze Żywiecki

Bardzo prosimy o podobny zestaw wafelków
    Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

Related Topics

Collapse

• darkowaw
      sprzedam zbiór etykiet polskich
      darkowaw
      Witam wszystkich pasjonatów piwa i nie tylko
      Przymierzam się do sprzedania swojego zbioru etykiet, co oznacza, że mogę go sprzedać, ale nie mam noża na gardle i nie muszę. W skład tego co posiadam wchodzą tak jak mniej więcej na zdjęciach:
      - etykiety powklejane w 4 segregatorach
      ...
      2022-09-25, 17:09
    • boxer1981228
      Kolekcja starych etykiet pomoc w ocenie i wycenie :)
      boxer1981228
      Witam,

Jestem w posiadaniu starej kolekcji etykiet od piw. Kolekcjonował je mój ojciec za starych czasów. Jest tego prawdopodobnie 1550 szt. Wszystkie posegregowane w 4 pudełkach. Etykiety z tego co wiem wszystkie nowe, nie odklejane. Były uzyskane poprzez korespondencję z browarami...
      2021-09-30, 15:46
    • adi_999
      Zbiór polskich etykiet adi-ego
      adi_999
      Mój zbiór etykiet polskich z podziałem na browary restauracyjne , rzemieślnicze i kontraktowe . W ciągu najbliższych 2 tygodni dołoże reszte ktora zalega w szufladzie . Jeśli ktoś ma ochotę wesprzeć kolekcję chetnie przyjmę wszystko czego niemam wzamian za inne ety , podstawki i kapsle...
      2019-05-26, 16:36
    • pizmak666
      Pasteryzacja w polskich browarach.
      pizmak666
      Kiedy według waszych informacji w polskich browarach/rozlewniach pojawił się proces pasteryzacji piwa?
      2024-10-28, 15:44
    • wojtemac
      Zestaw do domowego warzenia piwa + 3 skrzynki z butelkami
      wojtemac
      Mam do sprzedania zestaw startowy do domowej produkcji piwa; W skład zestawu wchodzą:
      - pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą
      - pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą oraz kranik
      - termometr analogowy
      - ballingometr / areometr / cukromierz 0-25º BLG wraz ze szklaną...
      2024-09-15, 12:09
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...