mam kilka, a nie wybieram się na Słowację w najbliższym czasie, jest ktoś w Krakowie chętny na nie? mam na myśli głównie mikrobrowarników, bo butelki za cool zamykane.
butelki z Kelta
Collapse
X
-
Ja tez mam kilka sztuk. Chętnych proszę o kontakt na PW.Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
-
Ludzie - takie butelki w każdych ilościach potrzebują wszyscy zajmujący się domowym warzeniem piwa. Tym bardziej, że butelki niekiedy w widowiskowy sposób wybuchają.
Ja też mam kilka sztuk po grolschach. Zabieram do Świebodzic, a tam już pewnie weźmie je Pjenknik albo Krzysiu.Comment
-
Biorę każdą ilość!!!
Mam już 40 a potrzebuję jakieś 120. Koledzy na szczęście pomagają w zbieraniuComment
-
Uważaj bo się nie zabierzesz do domu po giełdzie
Będe miał kilka butelek : Kelt, Wieselburger, Fischer.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
W moje autko kilka butelek wejdzie bez obawy. Przywoźcie co kto ma zbędnego. Oczywiście z butelek.Comment
-
grzeber napisał(a)
Uważaj bo się nie zabierzesz do domu po giełdzie
Będe miał kilka butelek : Kelt, Wieselburger, Fischer.
Zawsze to mniej do dzwigania a dla kolegi pjenknika i tak już cała polska południowa zbiera[hehe]Comment
-
Dla Warszawiaka też się coś znajdzie jak nie z tej puli to z następnej.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Ja bym z tą całą południową Polską nie przesadzał. Nie ma ich tak dużo (butelek) Trochę by się przydało więcej. Najcząściej po degustacji nie wracają.Last edited by pjenknik; 2003-03-13, 11:52.Comment
-
pjenknik napisał(a)
Ja bym z tą całą południową Polską nie przesadzał. Nie ma ich tak dużo (butelek) Trochę by się przydało więcej. Najcząściej po degustacji nie wracają.
Jak nie oddadzą to żadna strata.Comment
-
Chwilowo mam kulka KELT'yckich butelek. Na początku maja już ich mieć nie bedę, bo zamienię je na pełne. Jesli ktoś jest zaintetesowany (pustymi oczywiście) - PW proszęNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
Comment