Poszukuję szóstego z 6 opowieści. Seria "Tyskie opowieści piwne"
Mam trochę na wymianę polskich i zagranicznych.
Może ktoś reflektuje?
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
Hej! Ja też mam tą podstawkę. W zamian interesował bymnie Amber, Bartek, Królewskie, Strzelec (tych podstawek nie mam ani sztuki), albo coś innego. Napisz. Pozdrawiam
bogdan21 napisał(a) Hej! Ja też mam tą podstawkę. W zamian interesował bymnie Amber, Bartek, Królewskie, Strzelec (tych podstawek nie mam ani sztuki), albo coś innego. Napisz. Pozdrawiam
Hej!
Dzidek już dostał tą podstawkę ode mnie, ale mam również te które Ciebie interesują np. Amber i inne też. Podaj mi adres e-mail to wyślę Ci skany, może znajdę coś u Ciebie, co mnie zainteresuje.
Tak jak Samanta już podała doszło do wymiany. Dziękuję Jej
Propozycja już nieaktualna.
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...
Zwracam się do nieocenionych forumowiczów i gorącą prośbą. W związku z przygotowywaniem kolejnej książki (temat niech będzie na razie niespodzianką) poszukuję książki "150-lat browaru w Łańcucie 1834 - 1984". Osobiście jej nie posiadam i choć mam ją namierzoną w jednej...
Witam. Poszukuję podstawek Abyss ABYSS 001,002,003. Brewera BREWR 002. Gryfus GRYFS 001. Ninkasi NKASI 002. Pivovsky PIVOV 006. Piwoteka PIWTE 002 "mini". Trzech Kumpli TRZKU 002 i 008 oraz Jabłonowo JABBL 007. Kupię lub wymienię na inne podstawki. Proszę o PW i z góry dziękuję
Witam !
Poszukuję tych oto kapsli ze zdjęć do uzupełnienia moich braków w kolekcji kapsli.Jeśli ktoś by chciał odsprzedać w rozsądnej cenie to bardzo proszę o kontakt na P.W W załączeniu zdjęcia . { zdjęcia pochodzą z internetu NIE SĄ MOJĄ WŁASNOŚCIĄ } Dziękuję za odpowiedź...
Comment