Witam wszystkich. Mam do wymiany kolekcję podstawek Tyskie opowieści piwne. Chcesz się wymienić - napisz: b17@poczta.fm
Tyskie opowieści piwne na wymianę
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Poszukuje 12 :-) -
Chodzi Ci pewnie o serię Piwnego Eksperta, opowieści piwnych było tylko 6
Jakby ktoś miał, to ja też poszukuję 12'tki.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
Jak będziesz miał wiecej tych 12 z serii Piwnego Eksperta to daj znaćJa również jestem chętny.
pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
ludzie!!! mam tylko 6, dwunastki sam szukamComment
-
Dla uścislenia to istnieją dwie serie podstawek :
- opowieści piwne - 6 różnych sztuk
- seria piwnego eksperta - 12 wafli
Pierwsza z nich jeste dość popularna druga trochę mniej. Najbardziej poszukiwanym waflem jak juz wiesz jest nr.12 z serii piwnego ekspertapozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
A posiada ktoś jakieś dublety z serii piwnego eksperta ?? Ja w swojej kolekcji mam tylko część 4 z tej serii.Comment
Related Topics
Collapse
-
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...Start2024-11-15Koniec2024-11-16AdresGłogowska 14, 60-734 Poznań, Międzynarodowe Targi Poznańskie
-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-22, 09:22 -
-
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...-
Channel: Islandia
2024-09-28, 23:39 -
-
Ekstrakt 11.8*, alko 4.9%, IBU 27.
Piana - sporo na początku potem grubsza warstwa.
Lacing - trochę było.
Barwa - złoto.
Gaz - średni.
Aromat - zbożowość na lagerowej owocowości.
Smak - słodkawe, nuta ziołowa (ciężko to zidentyfikować jakimś...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
19-20.05.2023 - Tychy, 58 Międzynarodowa Giełda Birofiliów, Tyskie Browary Książęce, ul. Katowicka 9...
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Na wymianę za inny wzór Dojlid...1 Photo
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2023-02-28, 11:36 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment