Musiałem odchudzić segregatory z etykietami i zdecydowałem o pozostawieniu samych etykiet głównych. W związku z tym mam setki, jeśli nie tysiące, kontr i krawatek od polskich etykiet. Zostawiłem sobie tylko starsze i pojedyncze współczesne. Pozostałe oddam, jeśli komuś się przydadzą, bo nie chcę od razu wyrzucać. Ktoś chętny?
polskie kontry i krawatki
Collapse
X
-
polskie kontry i krawatki
Ostatnia zmiana dokonana przez pirackamuza; 2021-01-28, 12:08.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plTagi: brak -
Witam,
byłbym zainteresowany nabyciem kontr i krawatek konkursowych. Często przy nie zmienianej etykiecie głównej browary organizowały różne konkursy. Niestety trudno mi je trafić gdziekolwiek.
pozdrawiam.Comment
-
No sorry, ale mam je wszystkie spakowane w jednym worze, więc nie będę wyszukiwał jakichś konkretnych.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
Related Topics
Collapse
-
Witam, Poszukuję polskie kontry i krawatki. W zamian inne kontry i krawatki polskielub polskie etykiety.Zainteresowani niech pisza na PW. Pozdrawiam
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2009-12-16, 14:11 -
-
Jak w temacie. Kupie krawatki z browaru w Zamościu i poznańskiego Reddsa.
Takie jak te z załączonych zdjęć....-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Porter Bałtycki,
21% ekstr.
7,7% alk.
Aromat - suszone śliwki, karmel, potem pumpernikiel, trochę nut palonych
Piana - wysoka, zwarta, beżowa, trwała, długi drobny kożuszek z wyraźniejszą koronką
Barwa - właściwie czarna, pod światło bardzo ciemny rubin...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-01-10, 02:40 -
-
Piwo kupiłem w gruzińskiej restauracji w Jeleniej Górze. Co ciekawe, importerem jest firma z Łodzi, dokładnie firma Pazopol, dzięki czemu mamy etykietę w języku polskim. Alkohol 5%. Innych danych brak. Jest natomiast informacja, że nadużywanie alkoholu szkodzi zdrowiu. Co do samego piwa, jest...
-
Channel: Gruzja
2024-11-30, 08:18 -
-
Piwo jest opisane tu:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...taxis-pilsener
ale ten browar z Ratyzbony (Regensburg) już długo nie działa, choć na kontrze jest podany adres (rzeczywiście są budynki magazynowe Thurn und Taxisa),...-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment