Musiałem odchudzić segregatory z etykietami i zdecydowałem o pozostawieniu samych etykiet głównych. W związku z tym mam setki, jeśli nie tysiące, kontr i krawatek od polskich etykiet. Zostawiłem sobie tylko starsze i pojedyncze współczesne. Pozostałe oddam, jeśli komuś się przydadzą, bo nie chcę od razu wyrzucać. Ktoś chętny?
polskie kontry i krawatki
Collapse
X
-
polskie kontry i krawatki
Ostatnia zmiana dokonana przez pirackamuza; 2021-01-28, 13:08.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plTagi: brak -
Witam,
byłbym zainteresowany nabyciem kontr i krawatek konkursowych. Często przy nie zmienianej etykiecie głównej browary organizowały różne konkursy. Niestety trudno mi je trafić gdziekolwiek.
pozdrawiam.Comment
-
No sorry, ale mam je wszystkie spakowane w jednym worze, więc nie będę wyszukiwał jakichś konkretnych.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
Related Topics
Collapse
-
Witam, Poszukuję polskie kontry i krawatki. W zamian inne kontry i krawatki polskielub polskie etykiety.Zainteresowani niech pisza na PW. Pozdrawiam
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2009-12-16, 15:11 -
-
Być może będzie miało potem inną nazwę, ale tak jest na kranie.
Jak na pierwszy raz to nie ma efektu wow, ale generalnie jest to odmienne piwo od tego co było dotychczas na kranach browaru. Kolendrę czuć zarówno w zapachu jak i w smaku. Do tego pszeniczne miękkie nuty zbożowe. Nic...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-03-22, 17:47 -
-
Jeszcze z któregoś 4+4 czy 12-8 czy co tam Lidl wymyślił. Nostalgicznie i świątecznie, bo dziś wiadomo, a nostalgicznie, bo przecież się grało, a właściwie skakało. Każdy miał tę grę, przynosiło się co trzeba i hajda na mamucią. 30 blg i 11vol, laktoza ( po ch...), migdały (j.w.),...
-
-
-
Porter Bałtycki,
21% ekstr.
7,7% alk.
Aromat - suszone śliwki, karmel, potem pumpernikiel, trochę nut palonych
Piana - wysoka, zwarta, beżowa, trwała, długi drobny kożuszek z wyraźniejszą koronką
Barwa - właściwie czarna, pod światło bardzo ciemny rubin...-
2025-01-10, 03:40 -
-
Jak w temacie. Kupie krawatki z browaru w Zamościu i poznańskiego Reddsa.
Takie jak te z załączonych zdjęć....-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment