Do oddania parę puszek i innych

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • malt_worm
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2013.01
    • 73

Do oddania parę puszek i innych

Mam do oddania kilka puszek, etykiet (na butelkach) naklejki, wafle i opakowania po szesciopakach. To co na zdjęciach. Jak ktoś chętny do dajcie znac zanim wyląduje w koszu.

Attached Files
    Ostatnia zmiana dokonana przez malt_worm; 2021-02-03, 16:39.
  • malt_worm
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2013.01
    • 73

Zestaw rozdany.

Comment

Related Topics

Collapse

• sam84
      Kolekcja 6000 puszek po napojach i piwach
      sam84
      Dzień dobry.
      Mam do sprzedania kolekcję puszek po piwie i napojach, 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica, przeważnie lata 80,90 i 00.

Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych. Kto chętny do negocacji...
      2023-01-13, 19:12
    • Wawo
      Kolekcja puszek. Polskie i zagraniczne, tylko piwne.
      Wawo
      Witam, zbieram puszki od kilkudziesięciu lat. Tylko piwne. Posiadam w swojej kolekcji ponad 4000 różnych puszek (nie zbieram puszek gdzie różnica jest np w nazwie browaru itd). Puszki Polskie i zagraniczne. Skatalogowanych mam 4098 puszek ale koło 200 sztuk jeszcze czeka na wrzucenie do katalogu...
      2020-10-29, 17:20
    • heckler
      Prostějov, Průmyslová 4273/3, Axiom Brewery
      heckler
      Do tej pory w mieście działały dwa browary, a w dzielnicy Držovice trzeci. Dwa lata temu na obrzeżach miasta rozpoczął działalność czwarty Velkorakovský pivovar. Jakby tego było mało to w tym roku, a dokładnie w kwietniu został otwarty piąty browar o nazwie Axiom.
      Browar usytuowany...
      2019-10-24, 07:09
    • Krakus
      Oddam puszki
      Krakus
      Hej. Mam do oddania kilka puszek po piwie sprzed ponad 20, 30 lat. Mogę dorzucić trochę innych puszek po napojach bezalkoholowych. Mogą być lekko zakurzone.
      Odbiór osobisty w Warszawie.
      2021-12-13, 20:52
    • heckler
      Stráž nad Nežárkou, nám. Emy Destinnové 7, Pivovar Stráž s.r.o.
      heckler
      Mała mieścina leżąca parę minut jazdy od Jindřichův Hradec. Na końcu mało urokliwego rynku stoi całkiem ładny pałac, a wcześniej, po jego prawej stronie w ciągu kamienic w zeszłym roku narodził się mały browarek.
      Odnowioną kamienicę przyozdobiono zdjęciami z wnętrza browaru,...
      2022-08-19, 14:37
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...