Bobolice- Bublitz

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bublitzman
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.09
    • 10

Bobolice- Bublitz

Poszukuję piwnych artefaktów związanych z przedwojennymi Bobolicami (Bublitz).
    Jeśli ktoś posiada takowe lub zna miejsce ich pobytu, będę wdzięczny za kontakt/informację.

Z Bublitz zbieram także inne pamiątki (pocztówki, zdjęcia, wieszaki, monety i inne rzeczy sygnowane nazwą tej miejscowości, bądź z nią powiązane)
    kontakt: bublitzman@gmailcom
    Attached Files

Related Topics

Collapse

• bublitzman
    Koslin- Koszalin
    bublitzman
    Poszukuję piwnych artefaktów związanych z przedwojennym Koszalinem (Koslin).
    Jeśli ktoś posiada takowe lub zna miejsce ich pobytu, będę wdzięczny za kontakt/informację.
    kontakt: bublitzman@gmailcom...
    2022-05-19, 10:41
  • heckler
    Czechy, Černotín 45, Pivovar Chors
    heckler
    Do położonej nieopodal Hranic, małej mieściny Černotín 01.06 zawitałem już po raz trzeci, a wszystko to za sprawą powstałego w niej kolejnego browarku o tajemniczej nazwie Chors.
    Dwa pierwsze podejścia do browaru miały miejsce w niedzielę i teraz już wiem, że z góry spisane były...
    2019-06-18, 05:44
  • darekd
    ?, Neuschwansteiner Helles
    darekd
    Piwo sygnowane przez "The World of Neuschwansteiner Brauerei" ze Schwangau i choć adres wskazuje na nowy restauracyjny browar Schloss Brauhaus Schwangau, to jest on za mały na piwo, które jest dostępne w wielu regionach NIemiec (choć pewnie właściciel jest ten sam). NIe wiadomo, gdzie...
    2024-09-23, 23:07
  • Portomordo0203
    [Sprzedam] - Grainfather G30 rok 2020
    Portomordo0203
    Dzień dobry,

Mam do sprzedania kocioł zacierno-warzelny firmy Grainfather, model G30 dla warek o wielkości 20-25 litrów do warzenia piwa w warunkach domowych.

Cena: 2 500,0 zł

Urządzenie kupione było w styczniu 2020 roku w sklepie internetowym twójbrowar.pl (mam...
    2024-07-30, 12:15
  • darekd
    Corzano 1985 [Granaio dei Medici], Birra di Pane
    darekd
    Piwo chlebowe z Toskanii sygnowane przez Granaio dei Medicie, firma wytwarzająca produkty na bazie lokalnego zboża (makarony itp.), która wraz z innymi lokalnymi przedsiębiorstwami wzięło się za produkcję specyficznego piwa. Do jego warzenia wykorzystano lokalny chleb Mugello (regionu na północ...
    2024-07-21, 23:26
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...