Kolekcja 6000 puszek po napojach i piwach

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Wawo
    Kolekcja puszek. Polskie i zagraniczne, tylko piwne.
    Wawo
    Witam, zbieram puszki od kilkudziesięciu lat. Tylko piwne. Posiadam w swojej kolekcji ponad 4000 różnych puszek (nie zbieram puszek gdzie różnica jest np w nazwie browaru itd). Puszki Polskie i zagraniczne. Skatalogowanych mam 4098 puszek ale koło 200 sztuk jeszcze czeka na wrzucenie do katalogu...
    2020-10-29, 16:20
  • dadek
    Poręba, Fabryczna 9, Browar Moon Lark
    dadek
    Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
    2024-04-13, 01:37
  • sam84
    Kolekcja 546 szklanek i kufli po napojach i piwach
    sam84
    Dzień dobry.

Mam do sprzedania kolekcję 546 szklanek i kufli po piwie, drinkach i napojach, różne pojemności min. 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica.

Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych....
    2023-01-13, 18:14
  • bastion
    Słowacja, Zabokreky Nad Nitrou 700, Farma U Durkovych.
    bastion
    Pomysł na kompleks z pensjonatem i browarem, gdzie samym się jest producentem lokalnej żywności, nie jest nowy. Na takowy też wpadła rodzina Durkovych, w niewielkiej miejscowości o ciekawej nazwie- Żabokreky nad Nitrou. Ta nie ma nic specjalnego do zaoferowania, za to przez jej centrum przebiega...
    2023-05-24, 19:51
  • Krakus
    Oddam puszki
    Krakus
    Hej. Mam do oddania kilka puszek po piwie sprzed ponad 20, 30 lat. Mogę dorzucić trochę innych puszek po napojach bezalkoholowych. Mogą być lekko zakurzone.
    Odbiór osobisty w Warszawie.
    2021-12-13, 19:52
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...