DRINKI Z PIWEM - KAŻDY PIWOSZ POWINIEN TO MIEĆ

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kudłaty
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.09
    • 1972

DRINKI Z PIWEM - KAŻDY PIWOSZ POWINIEN TO MIEĆ

Na aukcjach Adico na które ostatnio się przeniosłem po tym jak Allegro mnie wpieniło, znalazłem taką aukcję )

Cena domeny: 2500 PLN (do negocjacji). Możliwość kupna na raty od 156.25 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

Każdy piwosz powinien to mieć...

...żeby wiedzieć, czego się wystrzegać.

Comment

• Kudłaty
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2001.09
      • 1972

W knajpie mam też jakiś dziwny specyfik, który właśnie jest dodatkiem do piwa. Smakuje wtedy bardzo dziwnie.

Mam propozycję, jeżeli będzie znowu jakaś grupka forumowiczów w okolicy Wrocławia, zapraszam do mnie na Chopina 27 i przetestujemy ten dodatek)

Comment

Related Topics

Collapse

• Orzech1988
        XI Częstochowski Konkurs Piw Domowych Bractwa Piwnego
        Orzech1988
        Częstochowski Krąg Lokalny Towarzystwa Promocji Kultury Piwa BRACTWO PIWNE
        zaprasza piwowarki i piwowarów domowych do wzięcia udziału w
        XI Częstochowskim Konkursie Piw Domowych Bractwa Piwnego

Termin konkursu będzie zgodny z V Częstochowskim Festiwalem...
        2020-01-15, 17:07
      • dadek
        Zakopane, Krupówki 6a, Pstrąg Górski
        dadek
        Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
        2024-04-24, 00:15
      • Shedao
        Witnica, Konopnickiej 1, Browar Witnica
        Shedao
        Wychodzi na to, że sam browar nie doczekał się u nas przez tyle lat swego wątku.

Sklepik jest czynny w godzinach 7-15 w dni powszednie. Trzeba podejść na portiernię, pani zadzwoni, wyjdzie druga pani obsługująca sklepik i zaprowadzi do niego. Samemu nie wolno włóczyć się po...
        2024-02-19, 14:47
      • dadek
        Chorzów-Batory, Inwalidzka 26, Browar Reden
        dadek
        21.06.2023 na zaproszenie głównego piwowara Pawła Fityki miałem okazję odwiedzić nowy browar Reden. Sąsiaduje przez ulicę z zajezdnią tramwajową więc by tu trafić trzeba wysiąść na przystanku Chorzów-Batory Zajezdnia i iść wzdłuż jej ogrodzenia podziwiając stacjonujące tu tramwaje....
        2023-08-20, 19:00
      • dadek
        Czechy, Merklín, Za školou 383, Pivovar Petr Petružálek
        dadek
        Do Merklína nie dojedziemy pociągiem, choć taka stacja kolejowa znajduje się na sieci kolejowej České Republiky. Jednak jest zupełnie gdzie indziej bo koło Karlových Varů. Ten Merklín z browarkiem znajduje się około 30 km na południe od Pilzna, dojazd zapewniają autobusy ze stacji kolejowej...
        2023-05-16, 00:44
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...