witaj, dostałem PW ale nie mogę nic odpisać gdyz "Użytkownik (e-prezes) uznał, że nie chce otrzymywać lub nie ma uprawnień do otrzymywania Prywatnych Wiadomości. Z tegoż względu nie możesz wysłać PW do niej/niego" no i kiszka, oczywiście, ze mnie interesują jeszcze te wzory oraz Baca Mocny również, napisz mi na PW swój adres to czymś się zrewanzuję, dzięki
temat tylko do e-prezesa
Collapse
X
-
temat tylko do e-prezesa
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plTagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Nazwa krótka i w sumie nic nie mówiąca, ale okazuje się, że jest to firmowy lokal pobliskiego, rodzinnego browaru Obora. Lokal mieści się na parterze małej, ślicznej kamienicy umiejscowionej w narożniku bardzo ładnego rynku w Taborze. Genialne miejsce na podziwianie rynku i relaks przy pysznym...
-
Channel: Czechy
2019-07-04, 06:41 -
-
5,5% alk.
Aromat - na początku chwilowe nuty chmielowo-skunksowe, ale dominują słodkie cukrowo-karmelowe nuty słodowe
Piana - średnia wysokość i trwałość (lekki kożuszek)
Barwa - złota
Wysycenie - wysokie, dość ostre
Smak - słodkawa a nawet słodka...-
Channel: Dania
-
-
Bar Gastronomiczny: Kiszka Kaszubska, Zaułek 1.
Piwa z nalewaka: Brok Sambor: 2,8 pln za 0,5
Tyskie 3 Pln za 0,5 oraz trochę butelkowych w tym jedno naprawdę godne uwagi: Noteckie Jasne. Niestety ciepłe bo wszyscy piją butelkowe tyskie[/list], ale można poprosić o schłodzenie....
-
Channel: Zachodniopomorskie
-
-
* 2 kg ziemniaków
* 5 średnich cebul (plus 1 większa starta na tarce)
* 4 duże ząbki czosnku
* 2-3 łyżki majeranku
* 2 łyżki pieprzu
* 3-4 łyżki soli
* 4 łyżki maki
* 2 jajka
* 15-20dkg boczku wędzonego...-
Channel: Kulinaria
-
-
Browar Markowy w Hajnówce ma już swój sklep firmowy, za który służy sklep rybny przy ulicy Batorego 3.
Na wczorajszej wycieczce kolejką wąskotorową po ostępach Puszczy Białowieskiej miałem okazję odwiedzić miejsce, które śmiało można określić jako firmowy bar browaru.
...-
Channel: Podlaskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment