temat tylko do e-prezesa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

temat tylko do e-prezesa

witaj, dostałem PW ale nie mogę nic odpisać gdyz "Użytkownik (e-prezes) uznał, że nie chce otrzymywać lub nie ma uprawnień do otrzymywania Prywatnych Wiadomości. Z tegoż względu nie możesz wysłać PW do niej/niego" no i kiszka, oczywiście, ze mnie interesują jeszcze te wzory oraz Baca Mocny również, napisz mi na PW swój adres to czymś się zrewanzuję, dzięki
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19308

chwilowe problemy... już odpisuję...

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
      Tabor, Žižkovo nám. 18/18, Výčep
      heckler
      Nazwa krótka i w sumie nic nie mówiąca, ale okazuje się, że jest to firmowy lokal pobliskiego, rodzinnego browaru Obora. Lokal mieści się na parterze małej, ślicznej kamienicy umiejscowionej w narożniku bardzo ładnego rynku w Taborze. Genialne miejsce na podziwianie rynku i relaks przy pysznym...
      2019-07-04, 06:41
    • darekd
      Royal Unibrew, Faxe Gold
      darekd
      5,5% alk.

Aromat - na początku chwilowe nuty chmielowo-skunksowe, ale dominują słodkie cukrowo-karmelowe nuty słodowe
      Piana - średnia wysokość i trwałość (lekki kożuszek)
      Barwa - złota
      Wysycenie - wysokie, dość ostre
      Smak - słodkawa a nawet słodka...
      2019-06-29, 15:13
    • zythum
      Złocieniec, Zaułek 1, Bar Gastronomiczny: Kiszka Kaszubska
      zythum
      Bar Gastronomiczny: Kiszka Kaszubska, Zaułek 1.

Piwa z nalewaka: Brok Sambor: 2,8 pln za 0,5
      Tyskie 3 Pln za 0,5 oraz trochę butelkowych w tym jedno naprawdę godne uwagi: Noteckie Jasne. Niestety ciepłe bo wszyscy piją butelkowe tyskie[/list] , ale można poprosić o schłodzenie....
      2002-08-05, 15:56
    • arzy
      Kiszka ziemniaczana
      arzy
      * 2 kg ziemniaków
      * 5 średnich cebul (plus 1 większa starta na tarce)
      * 4 duże ząbki czosnku
      * 2-3 łyżki majeranku
      * 2 łyżki pieprzu
      * 3-4 łyżki soli
      * 4 łyżki maki
      * 2 jajka
      * 15-20dkg boczku wędzonego...
      2007-05-24, 11:50
    • pebejot
      Topiło, Stacja kolejki wąskotorowej, Zajazd Ostatni Grosz
      pebejot
      Browar Markowy w Hajnówce ma już swój sklep firmowy, za który służy sklep rybny przy ulicy Batorego 3.
      Na wczorajszej wycieczce kolejką wąskotorową po ostępach Puszczy Białowieskiej miałem okazję odwiedzić miejsce, które śmiało można określić jako firmowy bar browaru.
      ...
      2017-08-25, 18:08
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...