Jeśli ktoś takowe zbiera, otrzymałem ostatnio z Aston Manor kilka i bez żalu się ich pozbędę. Jeśli znajdą się chętni, pogrzebię w zbiorach, może coś się jeszcze znajdzie. Informacje na PW.
Etykiety z cydrów
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...Start2024-11-15Koniec2024-11-16AdresGłogowska 14, 60-734 Poznań, Międzynarodowe Targi Poznańskie
-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-22, 09:22 -
-
Dostałem od kolegi owe irlandzkie piwko. Smakowało mi niemalże jak szampan, ale producent (ASTON MANOR BREWERY) mówi, że piwo jest jabłkowe. Ogólnie Druids przypominał mi polskiego Redd's-a, ale wydawał się smaczniejszy. Piana podobna, barwa nieco ciemniejsza, wpadająca w czerwień. Zawartość...
-
Channel: Anglia
-
-
Warto zacząć może nie od tego, że browary zgłaszające akces spływały bardzo powoli (dzień przed Festiwalem wyglądało, że będzie z osiem), ale od fatalnej logistyki-rok temu były siedziska stoliki itd, a teraz tylko takie stoliki wyższe i też nie za dużo i niestety jak na raucie-na stojąco....
-
Channel: Festiwale piwne
2024-07-07, 17:28 -
-
Browar z okolic pięknego, zabytkowego miasteczka San Gimignano w Toskanii
https://www.birrificiosangimignano.com/
Kupiłem ich popularne (dostępne w supermarkecie) piwo, ale warzą też piwa fermentacji spontanicznej z użyciem miejscowych owoców (na czele z winogronami)...-
Channel: Włochy
-
-
Butelka 0,5 litra, moc 4% premium ale.
Nazwa, Lisia Glowa, pochodzi od tego zwierzecia, podobno czesto widzianego w browarze i oklicach.
Piana poczatkowo wysoka, bardzo szybko redukuje sie do cieniutkiej obraczki. Gaz w zaniku, kolor to delikatny braz, raczej idacy w strone...-
Channel: Anglia
2006-06-24, 11:16 -
- Loading...
- Koniec listy.