Etykiety z cydrów

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • grzech
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.04
    • 4592

Etykiety z cydrów

Jeśli ktoś takowe zbiera, otrzymałem ostatnio z Aston Manor kilka i bez żalu się ich pozbędę. Jeśli znajdą się chętni, pogrzebię w zbiorach, może coś się jeszcze znajdzie. Informacje na PW.

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    2024.11.15-16 - Poznań, Poznańskie Targi Piwne & Hempathy Expo
    Ahumba
    Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
    Start
    2024-11-15
    Koniec
    2024-11-16
    Adres
    Głogowska 14, 60-734 Poznań, Międzynarodowe Targi Poznańskie
    2024-09-22, 09:22
  • BuR
    Aston Manor, Druids Celtic Cider
    BuR
    Dostałem od kolegi owe irlandzkie piwko. Smakowało mi niemalże jak szampan, ale producent (ASTON MANOR BREWERY) mówi, że piwo jest jabłkowe. Ogólnie Druids przypominał mi polskiego Redd's-a, ale wydawał się smaczniejszy. Piana podobna, barwa nieco ciemniejsza, wpadająca w czerwień. Zawartość...
    2004-11-04, 22:55
  • Petitpierre
    2024.07.05-07, Rzeszów, VIII Rzeszowski Festiwal Piwa
    Petitpierre
    Warto zacząć może nie od tego, że browary zgłaszające akces spływały bardzo powoli (dzień przed Festiwalem wyglądało, że będzie z osiem), ale od fatalnej logistyki-rok temu były siedziska stoliki itd, a teraz tylko takie stoliki wyższe i też nie za dużo i niestety jak na raucie-na stojąco....
    2024-07-07, 17:28
  • darekd
    San Gimignano, Agile Blonde
    darekd
    Browar z okolic pięknego, zabytkowego miasteczka San Gimignano w Toskanii

https://www.birrificiosangimignano.com/

Kupiłem ich popularne (dostępne w supermarkecie) piwo, ale warzą też piwa fermentacji spontanicznej z użyciem miejscowych owoców (na czele z winogronami)...
    2024-06-17, 23:36
  • Sven
    Aston Manor, Highgate Brewery, Fox's Nob
    Sven
    Butelka 0,5 litra, moc 4% premium ale.

Nazwa, Lisia Glowa, pochodzi od tego zwierzecia, podobno czesto widzianego w browarze i oklicach.

Piana poczatkowo wysoka, bardzo szybko redukuje sie do cieniutkiej obraczki. Gaz w zaniku, kolor to delikatny braz, raczej idacy w strone...
    2006-06-24, 11:16
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...