Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika metallist
Działa, tylko po załadowaniu strony trzeba kliknąć na napis "strona"
moze jestem laikiem w tej sprawie, ale nie wiem ktory napis strona jest linkiem do Twojej stronki? Nie potrafie jej nijak otworzyc, a na stronce nie mam zadnego linku
pierwszy dzien jestem zarejestrowany i nie wiem o co chodzi jeszcze za bardzo;/ jak narazie mozesz pisac mi na mejla??bede wdzieczny. Pozdrawiam arcik_m
pierwszy dzien jestem zarejestrowany i nie wiem o co chodzi jeszcze za bardzo;/ jak narazie mozesz pisac mi na mejla??bede wdzieczny. Pozdrawiam arcik_m
Niestety tak późno zamieszczam informację, bo ogólnie nie organizuje tego spotkania. Na prośbę zamieszczam wpis. Spotkanie odbędzie się w Hauście pl. Pocztowy 9, Zielona Góra - od 17.00. Forma otwarta (poczęstunek także dla osób z zewnątrz)- do ostatniego piwa -...
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
Witam posiadam trochę etykiet które chętnie wymienię na etykiety Browarów
BROWARNIA BASTION
BROWARNIA MUCZNE
DOLINA BOBRU
GRODZKI PRZEMYŚL
STARA SZKOŁA
KOCIEWSKI
DWOREK NAD STAWEM
również takie szkło które zamienie na polskie szkło...
Comment