P/W butelka Lwow

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • nikita_banita
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.06
    • 1363

P/W butelka Lwow

Wszedlem w posiadanie p/w buteli z br. Lwow z polkimi opisami. Napis: PORTER LWOW. Niestety butla nie ma porcelanki i dodatkowo jest uszczerbiona przy szyjce. Nie dysponuje tez zdjeciem (sorki). Chetnie bym ja wymienil poniewaz nie kolekcjonuje butli. Czekam na propozycje.

Related Topics

Collapse

• bastion
    Ukraina, Lwów, Płoszcza Rynok 36, 36 PO.
    bastion
    To ciekawe że piwnym turystom wizytującym Lwów, a zwłaszcza jego centrum, jakoś nie po drodze jest z browarem restauracyjnym ( chociaż w tym wypadku powinno chyba być napisane odwrotnie) mieszczącym się dosłownie rzut kamieniem od Pravdy Beer Theatru. Miejsce to oferuje własne piwo od początku...
    2021-12-06, 22:17
  • Shedao
    Litwa, Užukampis, Galvės g. 120, Pilialaukis
    Shedao
    Pośrodku niczego stoi przeogromna karczma, przypominająca średniowieczny zajazd, a w niej - browar.

Odwiedziłem go 2 października i niestety rozczarowanie... był zamknięty. Znaczy, nie do końca, bo wszedłem do niego, i tam przechwyciła mnie pani, która poinformowała mnie, że...
    2025-01-07, 15:02
  • ART
    SZTAB Ahumby, Kristallweizen [?]
    ART
    Człowiek chodzi spokojnie, nikomu nie wadząc ulicami Koszęcina, a tu zza rogu wyskakuje znienacka Ahumba i wręcza mu dwa flakony błagalnym tonem piskając żeby pod żadnym pozorem nikomu nic nie mówić o tym Wtf? No to... em... mówie że nikomu poza internetem zupełnie nic nie powiem. ...
    2024-11-03, 23:00
  • dadek
    Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
    dadek
    Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
    2024-10-23, 01:37
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 12:26
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...