Szata graficzna i wykonanie sugeruje lata 70te - 80te. Wymienię na podstawkę polską z tego okresu lub kilka współczesnych, a najchętniej na kapsle.
podstawka z Poczdamu za cokolwiek
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Jeśli chcesz to mogę za nią zaoferować kilka współczesnych.
Zajrzyj na www.bogdan.friko.pl
Pozdrawiam -
piękne czasy Braukombinatów ;-) - swoją drogą fajna nazwa do wykorzystania współcześnie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Może ktoś wie gdzie przypiąć tą podstawkę.Do browaru z awersu czy rewersu ew.na odwrót.Dzięki
Nigdzie nie mogę jej znaleźć.2 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
-
-
Zamienię poniższą podstawkę, na wafel PW z Wrocławia, jakąś polską przedwojnę lub ciekawą, polską podstawkę powojenną.
Ewentualne oferty na priv.
Wymiar około 185x185mm, rewers zabrudzony co widać na fotce. Na życzenie mogę podesłać dokładniejsze skany...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2019-06-17, 19:10 -
-
Rzemieślniczy browar z Poczdamu.
https://www.braumanufaktur.de/
16,5% ekstr.
6% alk.
Aromat - susz owocowy (głównie jabłko), który po przelaniu bardziej przypomina pieczone jabłka, trochę karmelu, minimalny chleb, chmielowe muśnięcie
Piana -...-
Channel: Niemcy
2025-01-25, 22:36 -
-
Łotewska prowincja ma swój urok. Cisza i wszechwładny spokój wręcz emanują z tych miejsc. Miłośnicy lasów, jezior i drewnianych domków, znajdą tam swoje miejsce na ziemi.
W przypadku miasteczka Aluksne nieco rozwleczonego terytorialnie, celem wizyt jest jezioro z ruinami zamku na...3 Photos-
Channel: Łotwa
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment