Mam kilka sztuk na wymianę, chętnych proszę na PW.
Podstawki LECHa
Collapse
X
-
Nie wiem czemu tak się denerwujesz,
moje wafle się skończyły,
moja radość
Znam parę osób które je mają ale nie powiemŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
Mam w dublu kilka sztuk tego pierwszego - kwadratowego. O dziwo trafiłem go chyba ponad miesiąc temu w knajpie w Ostrołęce .Tego okrągłego nie mam ale to CHYBA popularne wzorki które niebawem zaleją wszystkie polskie knajpy. W tym samym miejscu trafiłem też nowe Tyskie z medalem na rewersie i szukam identycznego z kolesiem. Jak Ci tak bardzo zależy Mwa to wezmę je na giełdę w-ską (żebym kurde nie zapomniał ) , choć pewnie do tego czasu będą popularesami. A może ich nie doceniam ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
No i przegapiłem swoje trzysetne piwo (post) przed chwilą . Ale i tak moje zdrowiePiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Ja mam jeszcze sporo tych kwadratowych i ostatnie 3 sztuki okrągłych z pokalem. Jak ktoś chce zapraszam na mailaComment
Comment