Zamienię na inny otwieracz - scan w Galerii. Proszę o propozycje na PW
Królewskie - Otwieracz - brelok
Collapse
X
-
Ta oferta ma już 4 lata. Myślicie, że jest nadal aktualna?Comment
-
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
Related Topics
Collapse
-
Oferuje medal-otwieracz z nowego browaru rybnickiego na wymiane za powiedzmy 7 podstawek pod piwo.interesują mnie takie kraje jak:Albania,Andora,Bośnia,Islandia,Liechtenstein,K azachstan,Macedonia,Mołdawia,Monaco,Portugalia,San Marino,Watykan i Kosowo.zainteresowanych proszę o wiadomość
...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2021-12-19, 22:16 -
-
Mam takie oto gadżety birofilistyczne:
- otwieracz w kształcie szklanki Legia/Królewskie
- zafoliowaną, nową talię kart Warka.
Jako że nie zbieram tego typu przedmiotów i są mi one niepotrzebne, chętnie wymienię je na coś, co zbieram (kapsle).
...-
-
-
Oddam to co na zdjęciach. Wysyłka listem poleconym lub najlepiej paczką na koszt chętnej osoby....
-
-
-
W sieci Carrefour w dniach 1-14.09.2015 r. do trzech piw Kozel (jasne lub ciemne), 3,49 zł sztuka - brelok-otwieracz za 1 grosz.
-
Channel: Promocje piwne
2015-08-31, 13:44 -
-
Otwieracz z lat osiemdziesiątych, Brzesko Okocim, beczka w tle i skrót PRMPP, nic w necie nie znalazłem, nie wiem co to za skrót, może ktoś wie coś więcej, otwieracz browarniany? co to jest to PRMPP?...
-
Channel: Identyfikacja
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment