Mam 200 "Tysiaków" i około 170 kapsli do nich. Czy jest ktoś chętny do zamiany na podstawki. Zainteresowanych prosze o kontakt na PW!!
Tysiaki
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Może być nieżle! Szczerze mówiąc najbardziej interesował by mnie ręcznik. O ile jest on Tyskim ręcznikiem. A tak z innej beczki. Zauważyliście że Tyskie gronie pod kontrami ma "Tyskie Tysiaki"' które są żekomo "środkiem pysznej zabawy". Są one ważne z kapslami i...
-
Channel: Promocje piwne
-
-
dowiedziałem się że istnieje promocja z eurotysiakami. ponoć za jedno piwko dostaje sie jednego takiego tysiaka które można wymieniaćna gadżety typu kufle, podstawki, długopisy etc... wie ktoś może coś więcej na temat tej promocji no i ja jestem BARDZO zainteresowany tym kufelkiem, tudzież...
-
-
-
Nowa promocja Tyskiego w sklepach.
Za 20 tysiaków bez kapsli dostaniesz kufel 375 lat Tyskiego
Jednak w niektórych sklepach rządają kapsli-tylko przedstawiciel tego nie wymaga.
A w 99% sklepów wymaga się paragony z zakupu Tyskiego piwa.
Promocja trwa-sklepów szukajTAK !!!23,08%9NIE !!!76,92%30-
-
-
Cześć
Po dosyć długiej zabawie z cydrem zacząłem interesować się poszerzeniem swoich domowych wyrobów. Traf, a raczej zamiłowanie padło na domowe piwo, które poświadczone zostało smakiem piw regionalnych. Też takie chciałbym kiedyś zrobić.
Nawiązując do tematu - jako...-
Channel: Sprzęt
-
-
Dzień dobry.
Pozbierałem resztki po warzeniach i nazbierałem 3 kg pilzneńskiego, 0,3 kg pszenicznego oraz 2,2 kg pale ale. Chcę zrobić z tego coś w stylu bittera 12 BLG. Chmiel mam z 2014 roku (trzymany w lodówce) 50 g Kazbek i 50 g Magnum.
Pomożecie w chmieleniu?-
Channel: Surowce
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment