Anglia i Irlandia

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bartus24
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2003.08
    • 38

Anglia i Irlandia

Witam

Chcialbym nawiazac wspolprace z kolekcjonerami, ktorzy zbieraja podstawki, etykiety, kapsle, szyldy, postery, itd. z wysp brytyjskich. MAm na wymiane duzo podkladek, etykiet i plakatow. Wszystkich zainteresowanych zapraszam karlikowski@hot.pl

pozdrawiam
    Bartek
    Guinness ...

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    Irlandia, Dublin, James Str. 53, Open Gate Brewery
    Ahumba
    Kupując bilety do muzeum Guinnesa zakupiłem też za 9 euro dodatkową opcję Open Gate. Z drugiej strony obiektu niż wejście do muzeum od strony St. James str. o godz. 14:00 otwierają jedną z bram i za okazaniem biletu można wejść do środka. Jest to coś w rodzaju mini browaru restauracyjnego,...
    2019-12-02, 10:09
  • darekd
    Irlandia, Galway, Raven Terrace, Salt House
    darekd
    Pod przyjemnym Galway od 2009 roku warzy piwo kraftowy browar Galway Bay Brewery. Warzą dobre piwa (ich stouty i red ejla polecam). Ich flagowym pubem jest The Salt House.

facebook.com/thesalthouse

Oprócz piw z tego browaru na kranach (ok. 20) dostępne są inne krafty...
    2019-09-28, 21:34
  • darekd
    Irlandia, Limerick, 24&25 Nicholas Street, Treaty City
    darekd
    Wydaje mi się, że to jest to nie tak nowy browar, ale na nowym adresie od tego roku.

Znajduje się w pobliżu średniowiecznego zamku w Limerick. W tzw. "The Medieval Quarter". Jednak średniowiecza oprócz zamku tam mało. Browar znajduje się w bezstylowej piętrowej powiedzmy...
    2019-09-23, 22:03
  • Jaro03
    Puszki
    Jaro03
    Witam

Po 8 latach kolekcjonowania puszek piwnych moja " zajawka " do tego niestety robi się coraz mniejsza. Oraz również pojawił się stały problem kolekcjonerów puszek czyli - brak miejsca w domu.
    Aktualnie mam blisko 4500 puszek a trzymanie tego w kartonach to...
    2019-08-07, 17:19
  • darekd
    Fuller's, Vintage Ale 2019
    darekd
    O piwach z browaru Griffin z londyńskiego Chiswick (należącego do Asahi) z tej serii była dawno temu już mowa:

https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...-s-vintage-ale

Jednak każdy rocznik to inna receptura, stąd założyłem...
    2024-11-23, 23:51
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...