Giełda - Kolekcjonerstwo

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dzidek1960
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.01
    • 1548

Nie zawsze wina leży po naszej stronie.
    Wyjaśnię o co mi chodzi. Mam stałe łącze poprzez sieć osiedlową. Niestety przez ponad trzy miesiące nie miałem dostępu w sieci do Browaru ( Nie można wyświetlić strony ) Pozostawała mi tylko kawiarenka. Admin sieci był głuchy na moje skargi. Po tym czasie przez trochę dłużej niż tydzień miałem dostęp, nawiązałem kontakty i znowu się urwało. Dzisiaj znowu mam, pytanie na jak długo
    Wiem też że nie wszystkie maile wysyłane z Browaru docierają, ja ostatnio miałem 2 takie.
    Uważam, że warto trochę dłużej poczekać zanim się kogoś skreśli, przykład powyżej.
    "Ma jednak kraj polski napój warzony
    z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
    piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
    do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
    mieszkańców, lecz i cudzoziemców
    wybornym smakiem"
    Jan Długosz, Historie Piwne
    Moja strona www w początkowym okresie budowy

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 24007

Wiem też że nie wszystkie maile wysyłane z Browaru docierają, ja ostatnio miałem 2 takie.
      maile nie dochodzą wtedy gdy dany Użytkownik nie ma aktualnego adresu - a o aktualność tegoż powinien sam zainteresowany dbać, ja na to nie mam wpływu.

podeślij te dwa zwrócone listy wraz z nagłówkami (treść listu możesz oczywiście pominąć) żebym mógł się do tego ustosunkować.
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
        Czechy, Bohdaneč, Bohdaneč 3, Pivovar Bohdaneč
        heckler
        Bohdaneč, to kolejna wioska w której otwarty został browar. Działają krótko, bo dopiero od marca tego roku. Browar, oraz mała sala mieści się w starej, wyremontowanej hospodzie.
        Warzelnia to 800 litrowe garnki, są 2 otwarte kadzie i 6 tanków. Sprzęt został zakupiony w Szwajcarii, oraz Austrii.
        ...
        2022-06-22, 06:50
      • bastion
        Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
        bastion
        Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
        Centrum...
        2025-02-02, 20:53
      • Serokomlak
        Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
        Serokomlak
        Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
        2025-01-19, 20:34
      • kruger_nr1
        Abdysz-Ata, Red Sun Barchatnoje
        kruger_nr1
        Piwo o którym wiedziałem już w Polsce, jednak spróbować go w Kirgistanie nie było łatwo. Albo go po prostu nie było dostępnego w lokalu, albo to co nam podali raczej Red Sun nie było. W końcu jednak się udało skosztować piwa zarówno w wersji lanej jak i butelkowej , choć w butelce to...
        2023-11-19, 15:00
      • dadek
        Bonn-Pützchen, Alaunbachweg 10, Ale-Mania Brauerei
        dadek
        Gdy w jedynym sensownym browarze (nie warzącym kölschów) Braustelle w Köln https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...59#post2335759 spróbujemy już wszystkich piw, a chcemy jeszcze wypić coś ciekawego, w ciągu niecałej pół godziny jazdy pociągiem możemy przemieścić się do Bonn. Funkcjonują...
        2023-10-18, 02:53
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...